nu är den på plats

lite efter men nu är jockes gravsten på plats i alla fall.
otroligt vacker är den och tror han är mycket nöjd! gud vad tiden går, nu är det 1 år, 3 månader och 29 dagar sen ditt ljus släcktes. känns mer som 5 år eller 2 månader sedan.. vet inte riktigt. 
hoppas du har det bra där du är, vi alla saknar dig. vet inte riktigt när vi ses igen men hoppas det blir om ett bra tag i alla fall!
vila än en gång i frid!



om någon undrar vem jocke var så var han min systers kille (skulle bli man) och de har en son som bara var 4 månader när han dog (underbara Neo).
han var den gladaste, spralligaste, barnsligaste personen jag kände och så jävla full av liv. gick inte en stund man hade tråkigt när man hade honom runt om sig för han hade så jävla mycket hyss och bus för sig hela tiden och gjorde så man dog av garv. han var en så varm och snäll person och omtyckt av i princip alla, en människa som gjorde så andra mådde bra och satte ett leende på varje peron han var med.
han avled i en tragisk olycka på sitt jobb där han fick en betongvägg över sig. en sak som INTE får hända men som hände.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0