trött som ett svin

åh, äntligen sitter jag i min underbara säng! eller har ju typ varit hemma idag bara, solat i det finfina vädret och nu ikväll va jag i stallet och red ett pass på banan. igår red vi ut och satan va kul biggan tyckte det var, hon ville bara galoppera hela tiden så jag lät henne men det gick liiiite för fort tyckte jag, men hon hade så kul så det gjorde inte så mycket.
nådigt jävla trött jag är nu då, biggan var också ganska trött och ganska så svettig efter passet idag! men det gick faktiskt ganska bra idag, hon var trög att fatta galopp på i början men sen fattade hon faktiskt galopp utan några sparkningar (dock bara en gång) men så glad jag blev. nu är det träning som gäller! dock vill jag ju träna för tränare och komma vidare sen när jag fått mitt körkort.
aja, slutsnackat om det. imorgon ska jag köra i alla fall igen på körskolan. tror vi ska gå igenom säkerheltkontroll eller ngt? får se hur det går. efter det ska jag sätta mig och plugga några timmar, har ju klarat alla proven så nu är jag redan på repetitionsprovet! alltså är jag före med teorin än med körningen, brukar det inte vara tvärt om? haha.

nu ska jag faktiskt nanna, ska fundera ut vad jag ska drömma om först! brukar faktiskt ligga och tänka på vad jag vill drömma om och så brukar jag drömma om det. haha lite knäppt kanske men vafan, jag har aldrig sagt att jag är normal!

GODNATT!


midsommar

hej och hå här vare tomt.. 

haft en trevlig midsommarhelg?
det har jag haft i alla fall och har haft fullt upp hela helgen och tänkte berätta lite kort om den. i torsdes blev det utgång men först var jag och marcus hemma hos finaste sofia med lite tjejer och sedan stack vi till cardinal och tempel. hade så JÄVLA kul! var ju inte nådigt bakis när jag vaknade men piggnade snabbt till lite senare.
på självaste midsommaraftonen hängde jag med bästa sandra till ett par tjejer inne på tågaborg, där lagade vi mat och hade riktigt trevligt och sen blev det utgång till cardinal igen. dock var jag tvungen att sticka tidigt då jag egentligen skulle möta marcus ute och sedan åka hem med honom men han ringde mig och sa att hans skor hade blivit snodda hos hans kompis. WHAAAT?! liksom.. vem FAN snor ett par skor hemma hos någon? troligen för att det var ett par märkesskor och någon inte hade råd med ett par såna.. jävla tönt.. i alla fall, så han kunde ju inte gå ut i stan utan skor, så han fick låna ett par 5 storlekar förstora skor av hans kompis och möta mig i stan så vi kunde ta bussen hem till honom och sedan cykla hem = jävligt kallt. 

det var min helg, eller ja, både i lördes och idag har jag och marcus bara slappat, lagat väldigt god mat och bara myst. blev ju lite sliten av två utgångar tycker jag, haha. 
imorgon blir det först till stallet och sen in till körskolan och köra och plugga!

bjuder på en bild som får representera helgen!


detta med bett

dedär med bett är ju en hel vetenskap.. jag har bara ridit biggan på tredelat bett men idag ville jag prova något annat för att se hur hon gick. tycker man ska variera mellan bett för hur nyttigt är det att ha samma hela tiden? jag bytade till ett fullcheek och jäklar vilken skillnad, hon var så känslig och fin på det! hon var duktig förövrigt idag också, fick äntligen fram henne i galopp med lite om och men, dock drog hon iväg som en idiot ibland men vafan, det går framåt ju. hon gjorde också ett galoppombyte själv när jag bytade varv för att se om hon skulle byta av i trav men icke. då bytar man själv, duktig pålle! 
hon hade riktigt fin bjudning idag också och var aldrig slö, direkt när jag la skänlen till så ökade hon! hon kunde knappt skritta sen, haha. det går framåt och det är det som är viktigast för mig för nu vet jag att det funkar. 

tredelat bett som biggan trivs bra på


fullcheek bett som jag provade idag, hon trivdes bättre på detta och var mycket känsligare



ska också prova vanligt tvådelat tränsbett och se hur hon funkar på det



hur fan gick detta till?

ja hur fan gick detta till?

ser ni hur hon ser ut naturligt? man kan INTE tro att det är samma person. det är helt sjukt hur man kan sminka sig till en annan person! det gör faktiskt många och när man sen ser dem naturligt får man lite av en chock. men har faktiskt aldrig sett något som detta.
om man gämför med mig så tycker jag inte att jag ser så annorlunda ut med eller utan smink, sminket gör att man ser piggare och mer vårdad ut.

men detta är ju fan läskigt! dock är hon ju hur duktig som helst för det är verkligen en hel vetenskap detta med smink. hon har massa andra videor också på helt andra sminkningar på youtube! från barbie till punkare.

take a look!




dedär med körkort..

jag har kört tre gånger nu på körskolan och jag har världens bästa lärare! om ni inte visste så går jag på peter lindell i helsingborg. min lärare heter jessica och är 25 eller något sånt, kommer faktiskt inte ihåg men hon är skitbra. snäll, rolig och inte så jävla allvarlig.
tycker det är skitkul att köra för det går så jävla bra, plus att man då har en bra lärare. dock första gången gick det väl sådär för jag var så jävla nervös men de två sista gångerna (idag och igår) går det super!
- start i uppför och nerförsbacke, check! gick finfint när jag lärt känna bilen, dock ett och annat motorstopp *host*
- backa runt hörn, check! första gången gick bra, andra gick bra och tredje gången gick bra så det var ingen tur första gången utan skicklighet ;) ha ha ..
- vända, check! i korsning, backa runt hörn, u sväng och sax vändning klarade jag galant såklart!
- fickparkera, check! första gången och kunde inte bli bättre

var tvungen att skryta lite för jag är så jäkla glad att det går så bra och så långt jag redan kommit på tre gånger! 
teorin går också ganska bra, klarat två prov (nästan tre idag, hade ett fel förmycket) på bara två gånger jag suttit där. dock kan det vara tur, och jag ska verkligen träna så att det sitter! för det är ju en hel del, men tror inte det blir några problem. så jag kanske har mitt körkort i slutet av juli som min körlärare säger! hoppas hoppas hoppas!

snart blir det halka :D



lördag kväll

jaha vad gör jag en lördagkväll som denna? jo jag sitter ensam hemma hos marcus, orkade inte ta mig hem men detta är ju nästan som hemma ändå. han är i stan med sina kompisar och ska ut och partaja, jag sitter här med mensvärk och tycker jag ändå har det ganska bra! sitter och lyssnar på musik och drömmer mig bort ett tag.
vädret är ju inte så jäkla roligt så man har inte dåligt samvete av att bara sitta inne. 

imorgon ska jag i alla fall till stallet och dra ut biggan på en runda. tänkte bara rida ut en sväng, jobba henne lite på grusvägarna sen blir det ett pass på banan på måndag. fårse om jag reder ut hennes sparkningar som jag nu vet att det beror på lathet! för hon slutar direkt när man sparkar till henne och då har hon inget annat val än att gå fram. men får fortfarande inte fram henne i galopp men tänker inte stressa med det, tänker rida henne och jobba henne några veckor till och sen börja med galoppen och se vad som händer! 

nu märkte jag att jag har mitt linne ut och in.. hur ofta händer det lixom och jag har gått med det nästan hela dagen. tur att jag nästan bara varit inne idag då. haha

bjuder på lite lördagsmusik, gamalt och nytt!

















ullared

idag hängde jag med mamma och pappa till ullared, varför inte liksom? 
jag övningskörde upp vilket gick super med våran nya lilla miljöbil. efter ge-kås åkte vi till min mormor och morfar till deras nya lägenget, eller de flyttade in i januari men jag har inte sett den förrän idag. den är sprillans ny, som är på bottenvåning med två fina uteplatser, de har tillgång till pool inomhus, bastu, bibliotek m.m och snacka om att det är LYX! allt är helt nybyggt, inte alls avundsjuk nej, men det förtjänar dom, det allra allra bästa!

sen var jag i stallet och gick bara ut och gick med henne idag, för jobbade henne ganska bra igår och jag var ganska nöjd med passet igår. mindre sparkningar och det gillar vi! hon gick fint i slutet av passet och hade rejäl framåtbjudning och gick under sig bra. 

nu ska jag snart sova för ska upp tidigt imorgon igen, ska på del 1 på halkan, som innebär bara massa teori. men det blir nog intressant, ska det vara om det kostar 500 spänn haha. 
sen kommer väl marcus hit efter jobb, inte träffat han sen helgen så ska bli massa mys!


brown

det hade ju inte varit helt fel att vara såhär brun fortfarande..
synd bara det försvinner så fort och man har ju inte en chans att man kan hålla de i sverige lixom. triiist!
men bryr min inte så mycket längre hur brun jag är, visst att jag solar för att bli brun (UTOMHUS, inte i solarium) men blir heller inte ''nere'' bara för att jag inte är så brun som jag vill, eller också kallat vit/blek. sån jävla hetts på att vara brun, visst det är skitfint men må för fan inte dåligt för att man inte är så brun. vem bryr sig mer än du? och sola för fan inte i solarium. jag gjorde det innan men aldrig mer! det är farligare än vad man tror.
har hört att hudcanser hos unga bara stiger och stiger.. nej jag är rädd om mig faktiskt och SÅ jävla fint är inte att vara brun, för jag riskerar inte mer än normalt att få hudcanser. sådeså






trevlig kväll

igår var jag hos fyra stycken fina studenter! började med adam i gantofta, sen sofia och amanda i rydebäck och sen begav vi oss till ängelholm till martin. 
var en riktigt fin och rolig kväll igår, var egentligen inte meningen att jag skulle festa men det brukar ju inte bli som man tänkt sig eller hur? haha

glada grabbar hos adam


jag och min man


sen en ganska kass bild på mig och sofia


congrats

grattis alla studenter!

kan inte fatta att det är ETT ÅR sen jag tog studenten.. fart har tiden tagit vägen?
vi hade ganska dåligt väder så jag hade gärna velat ta studenten en gång till för regnet var inte så kul alltså. dock hade jag sjukt roligt ändå såklart men vem vill inte ha uppehåll?
dock har studenterna tur idag, inget regn men det är ganska kallt, men VEM bryr sig? man är så glad så man har inte tid att frysa haha!




studentoutfit klar!

igår vad jag och marcus på väla för att hitta studentpresent och outfit till oss båda som vi kan ha idag på studenten! jag hittade studentpresent, dessa två klänningarna och sandalerna. perfekt!
gjorde väl av med 1600 kr igår, haha fan det svider alltså. men fina inköp blev det.

ska ha denna klänningen idag med en liten kort svart kavaj över, och mina nya sandaler. 
kommer från H&M 399 kr



denna klänningen är så JÄVLA fin på, dock kan jag knappt andas i den för den sitter så jävla hårt! den är en 36a men kanske hade behövt 38a? dock var denna den sista så jag tog den. får se om de kanske har en större i stan och se hur den sitter. 
kommer också från H&M 399 kr.



dessa kommer från scorett i märket vagabond och kostar 550 kr

svåra beslut haha

nu har jag lite problem.. på fredag är det ju studenten för de som gått i helsingborg och jag ska hem till en kompis men vetefan vad jag ska ha på mig. ska man ha shorts eller klänning liksom? tror de flesta har klänning men har ingen rolig förutom denna som kan passa på en student. men dessa shortsen och toppen är rätt fint också, toppen har djup uringning i ryggen med en stor rosett så det är ju lite kul.
eller så köper jag bara något nytt, en ny klänning?!
fårse om jag hittar någonting på väla imorgon annars får det bli något av detta. 




spotify premium

jag fick för några dagar sen spotify premium i 3 månader gratis av en kille, dock ville han inte säga vart han fått koden ifrån (som man skriver in för att få premium). men jag tackade och tog emot! 
inte helt fel att slippa reklamen, få mycket bättre kvalité på låtarna, lyssna obegränsat OCH ha spotify i mobilen! dock skulle jag nog inte betala 100 kr i månaden för spotify premium, för så mycket lyssnar jag faktikt inte på musik, visst jag lyssnar nästan varje dag.. men man kanske kan betala det sen när man har jobb, men just nu räcker det att betala för mobilen och abonnemanget. har ju redan massa låtar på datan och ipoden och det duger!

betalar ni eller skulle ni belata för spotify premium?



körskola

idag gick jag upp vid 7 och körde till körskolan vid 8. snackade lite med dem där inne och bokade tid för körning och hon visade mig lite saker. imorgon ska jag dit och börja plugga, fårse hur det går.
jag ska i alla fall köra min första körlektion på måndag vilket ska bli spännande! jag är inte så nervös för jag känner mig ganska säker i min körning och alla som åkt med mig säker att jag kör bra, men det är mest skyltar och regler som man ska kunna också såklart! 

när jag kom hem så deckade jag i soffan och sov någon timme haha, var rätt skönt! 
och nu ser jag ut typ såhär, och jag kan också säga att det är förjävla vamt alltså. man känner att det kommer bli åska för det är så klibbigt och man vet inte vart man ska ta vägen, puh..



underbar långhelg!

hej och hå, här har man inte skrivit på ett tag! men min helg har varit ganska proppad och helt jävla underbar.
orkar faktiskt inte skriva så mycket om den men har varit så kul!
vädret har ju också varit helt UNDERBART! gud vad jag älskar svensk sommar när den är såhär. 

aja imorgon ska jag till körskolan så ni vet. vi ses


åhh

åh vad jag hatar att vara förkyld.. i alla fall just NU när jag är så sugen på att baka massa godsaker men inget SMAKAR något i min mun :( min smaklökar har fytt från min sjuka kropp.. de jävlarna!
tänk er en god smulpaj med blåbär, en kladdig kladdkaka, en fruktansvärt god creme brule eller varför inte en rulltårta?!
kan någon skänka mig sina smaklökar så jag kan baka och njuta av alla dessa godheter? :o
titta bara på bilderna...... 


sjuker

inte orkat skriva för jag har blivit sjuk.. eller ja förkyld, så halsen gör cp ont, jag nyser typ 100 ggr om dagen, näsan rinner och är täppt, mina öron piper mer än vanligt (gör det när jag är förkyld) och man är typ skithängig och ögonen rinner. tror jag fick med allt haha. tycker faktiskt lite synd om mig för jag MÅSTE bli frisk till helgen :( har massa planer! 


RSS 2.0