Unlucky

Idag har jag funnit orken att skriva! I lördes var jag som sagt ute med Sandra, var skitkul! Men sen när vi skulle hem, jag och Marcus så köpte han kebab, men han hade så ont i huvet så jag fick den, så skälvklart käka jag hela (obs jag var inte alls full då!) och sen när vi kom hem mådde jag hur bra som helst, men när jag sovit några timmar vaknade jag och mådde illa som in i helvete och var tvungen att spy! Ät aldrig på Kebab King, fyfan, dom gör en magsjuk! Jävla svin.

Aja, var och tittade på väla lite också idag med min syster och Neo, hon shoppade massa och jag inget, men dock hittade jag ett par skor till studenten jag ska köpa imorgon! Får prova dom med klänningen och allt och se om det passar! Har fortfarande problem med vad vi ska åka med på studenten! Allt är uthyrt och det är så typiskt att man alltid ska vara ute i sista sekunden, men Sandras moster har en cabbe som jag hoppas vi kan få låna! *Håller tummarna!* 

Nu ska jag se om det finns något gott att äta, är lite hungrig! Sen blir det Sex and the city klockan 23 på 3an!

Utgång

Idag blir det utgång med Sandra! Marcus och hans kompisar ska också ut så dem möter vi i stan. Har satt på musik för att komma i feststämning haha (:

Ses i dimman!

Micke mus

För en liten stund sen så satt jag här vid datan som vanligt (i vårt vardagsrum) och plötsligt hör jag att något prasslar i en av växterna som står i fönsterkarmen precis brevid mig. Tror först de var vår en katt Tussie för hon brukar alltid sitta och titta ut där bland växterna. Men så tittade jag och såg något kravla runder i växten, såg ut som en padda först men så tittade jag närmare.. Då ser jag att det är en liten mus :D Skitsöt! När jag fick syn på den så ser såklart också vår katt Tussie den och vill ju desperat leka med den, men jag tar upp henne och kallar på mamma som kommer in med två grytlappar på händerna och ska ta musen! Hahaha! Musen kutar runder och upp i gardinen och hoppar sedan ner igen på fönsterkarmen och är jätterädd. Men mamma fick tag på den tillslut och släppte ut den på baksidan vid gärdsgården där den kuttar in och gömmer sig (: Haha
Happy end!


Jaha

Nu precis läste jag lite mer om frakt och sånt på hemsidan där skorna finns.. 
Leveranstid: 14-20 arbetsdagar
Jaha, så de skorna kan jag ju glömma.. Jävla piss sida!
Men tror jag ska beställa dom i ala fall för dom är så snygga! får väl hitta ett par andra till studenten bara..


Shoes shoes shoes..

Har tittat runder efter studentskor på internet nu hur länge som helst men inte hittat ett enda par som jag vill ha.. Eller jo, några men då är klacken alldeles för smal och för hög! MEN nu precis hittade jag ett par skitsnygga!! De har bara 9 cm klack och en platå på 2.5 cm. Mycket lagom tycker jag! Och att de bara kostar 529 kr! 
Men ska först till Malmö och titta innan jag såfall kanske beställer hem dem :) Love them!

Äntligen orkat..

Ja, äntligen har jag orkat göra en ny blogg eftersom de andra fick jag ta bort eftersom den va något jävla krångel.. Så denna bloggen blir min sista jag gör!

Är lite irriterad just nu, men vet inte riktigt varför.. Eller jo det vet jag men.. Allt går upp och ner hela tiden och de är så jobbigt. Jag vill bara resa nununu! Komma bort och bara ha helt andra tankar i huvudet än detta skitet som man ofta har här.
Och en annan sak jag är irriterad över som ni kanske också sett mig skriva på facebook, alla 2:or som ska ut när vi tar studenten. Tänk lite! Det kommer vara så sjukt mycket folk ute, både på studenten och på alla studentfester att till och med dom som tar studenten inte ens kanske kommer in.. Hur kul är det? Nej, seriöst, ni får fan vänta på er tur!

Balen på torsdag, eller jag behöver inte bry mig så mycket för jag ska inte gå. Eller jag ska ut med dom efteråt. Ville inte riktigt lägga så mycket pengar på en kväll, visst de hade varit kul men kände inte riktigt för det. Och de pengarna vill jag hällre ha till något anna isåfall.
Nu är det bara skor jag måste köpa till studenten. Klänning och mini-kavaj är fixat! Måste köpa sandaler och sen högklackat som jag ska ha på kvällen.. Ska troligen dra till Malmö med Sandra på fredag så ska titta efter det där! Mys.

Nej, nu ska jag nanna. Klockan börjar bli mycket, men vad gör det? Är ledig imorgon! RSS 2.0