Det går bra nu

Är väldigt nöjd med Biggan idag. Red i padocken då det blivit mjukt och fint nu. Fokuserade på att få henne i balans och få henne att forma sig runt innerskänklen. Tränade även på galoppfattningar vilket gick SÅ jävla bra idag! Hon fick ETT litet sparkanfall av över 20 galoppfattningar. Men det verkar som om hon sparkar mycket mer i rishus än utomhus.. Konstigt dedär. Eller så har hon kanske inte varit på humör de gånger vi ridit i ridhus. Får väl se hur det går på nästa träning som jag ska ha på söndag eller måndag!



Träning ger resultat!

Idag hade jag och Biggan vår förtsta markarbetsträning tillsammans med Tea i stallet och hennes ena ponny. Biggan som innan varit ganska jobbig att lasta gick UTAN problem in i transporten på första försöket :D När vi skulle hem igen gick hon även där in på första försöket och krånglade inte, Duktig tjej!
Själva träningen gick bra, dock var det lite som en rodeo i galoppen och fattningarna, men fick några rena fattningar tillslut och jag tror att det bara kommer bli bättre om jag fortsätter träna, ska troligen träna på söndag eller på måndag igen, längtar!



This is love

Något som jag är väldigt svag för är dragkedjor, gärna tillsammans med skinn och blandade marerial av svart!

De perfekta skorna är de andra paret på bilden här nedan, tyvärr är de slut i min storlek, men hoppas snart att kunna äga ett par! 

Här nedan har jag också hittat ett par andra godbitar, enjoy









Lite till migsjälv

Idag var jag på väla en sväng, bara för att kolla läget lite! När man inte letar efter något speciellt så hittar man ju alltid något, eller hur? Så jag hittade en svinsnygg tröja/jacka/kavaj inne på BikBok som jag blev helt kär i, även en tröja från Carlings, öronhängen från Åhlens och trosor från Gina Tricot. 

Denhär tröjan/kavajen/jackan (vetefan vad det är egentligen haha) är sååå mycket snyggare i verkligheten då den är i två olika material, sömmar som inte syns på bilden osv! Den här kan man nog ha sen som en vårjacka när det blir lite varmare eller varför inte istället för kavajen när man ska ut?

Denhär passar bra till vardags när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig, ganska fräck faktiskt.

Sen ett par skitsöta korsöronhängen! Precis såna jag letat efter, diskreta men fina.


Alla hjärtans dag?

Finns det någon tråkigare dag att bli uppskattad på som denna?
Finns det någon tråkigare dag att få blommor på?
Finns det någon tråkigare dag än denna att höra hur älskad man är?


Rebecca & Fiona

Är två grymt bra och äckligt snygga tjejer som är DJs och gör sjuk dansmusik!
Kan inte annat än att älska dem och deras musik. Den kändaste låten måste ju vara Jane Doe som går mycket på radion, men alla andra av deras låtar är minst lika bra, vissa bättre!



Helgen i Halmstad

Marcus kom ner i fredes kväll och såklart kunde jag knappt bärga mig att träffa honom! Det var dock bara en månad sen vi träffades sist men saknar honom varje sekund jag är ifrån honom. Han kom ner för att fira hans pappa 60 års dag, och det firades med att hans föräldrar, syster + kille, bror + tjej och marcus och jag åkte upp till Halmstad för att spendera helgen på Hotel Tylösand där de har spa. Så jäkla mysigt, basta, bada och bara slappna av i den underbara miljön som var där, åt och drack gott på kvällen och sen upp för en underbar frukost innan idag!

Men nu är Marcus tillbaka i Sundsvall och vi kanske inte träffas igen förrän om 4 månader vilket skär i mitt hjärta, gör fysiskt ont i bröstet och jag mår nästan illa av bara tanken.. 

Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag bara får vänja mig vid att inte ha Marcus här, som är en omöjlighet att vänja sig vid dock.. Fan


Det är något speciellt med fux ston..

Idag körde jag och Sandra till ridhuset med Biggan! Gick mycket bättre att lasta henne idag, kanske för att det är ljust nu? Ja jag vet inte.. Knäppa häst x) 
Dock så gick det inte precis så bra som jag ville att rida, har börjat rida med kortare tyglar med mer kontakt i munnen, i en rundare form som sandra tycker jag ska göra, men det vill inte Biggan haha, hon protesterar för hon tycker det blir för jobbigt. Var SÅÅ nära att flyga av idag haha, hon bockade som ett tjur, riktig rodeo! Dock så var galoppfattningarna bättre men hon dampa totalt i höger varv när jag galopperade, hon tyckte det blev för jobbigt x)

Men att det inte gick så bra är inget att sura över, det måste gå dåligt för att kunna bli bra. Alltså, du måste nå botten innan du kan nå toppen! Det är mitt måtto.

Men snygga var vi i alla fall :D


Träns - Hööks
Sadel - Stubben Avalon
Schabrak - Lami-Cell
Lindor - Lami-Cell
Stövlar - Tretorn
Ridbyxor - Jackie
Väst - Hööks
Hjälm - Lami-cell

Tyvärr blev det inga bra ridbilder inne i ridhuset med min kamera, alla ser ut typ såhär..




Nyheter från Schockemöhle

Lite av sommarens nyheter från Schockemöhle som jag tyckte var otroligt snygga och stilrena! Hade verkligen inte tackat nej till denna outfiten om jag tävlat i hoppning! Dock går detta settet på nästan 1300 kr vilket är ganska saftigt tycker jag. Men varför inte om man har pengar och har användning för det?! 

Biggan hade varit sjukt fin i denna färgen som inte är vit utan heter stone! Kanske man ska köpa sen när man börjar tävla?



why so much hate?

som sagt så var jag ute i lördes med sandra och elin! hade kul, dock så var det så sjukt mycket otrevligt folk ute så det var helt sjukt. en efter en otrevligare än den andre, vafan är detta? folk som vill mucka, folk som puttar och folk som är otrevliga i övrigt. plus att det var -15 jävla grader ute också, så fruktansvärt kallt! barfota i pumps var jag också, dock frös jag inte om fötterna utan mest om kroppen. var ganska skönt att krypa ner i sängen sen ;)

idag har jag varit på arbetsintervju hos splendor plant i svanshall, ligger vid jonstorp. var på en första intervju på arbetsförmedlingen där det företaget var, och då kallade de mig till en andra intervju. tror det gick rätt bra, så nu får vi hålla tummarna på jobb :D blir jobb fram till midsommar i så fall, gotte!


finaste hästen!

igår var sandra med mig i stallet och hjälpte mig lite med biggan, hon red även henne och gav mig lite tips! vi såg sen på bilderna vilken skillnad det är på biggan när hon går i vänster och höger varv, hon har lite svårare för höger men inget man direkt känner jättemycket när man rider men som visar sig mer på bilder! dock har ju de flesta hästar ett varv som är svårare, men det är bara massa träning som gäller. både jag och biggan har mycket att träna på, men det är roligt, har man mål och kan bara bli bättre och bättre!

pappa lärde mig också igår hur man kopplar på/av och kör/backar med hästtransport! det gick jättebra och är inte så svårt bara man inte tänker så mycket. för ska nämligen köra till ridhuset med sandra på onsdag, och då ska jag ha min nya lami-cell outfit till biggan och jag själv ska ha min nya väst :D fin fint!

här går hon i vänster varv






och här går hon i höger!



my today

idag har jag varit och lunchat med sofia och märta i stan :) åt på en jättemysig och god restaurang, dock kommer jag inte ihåg vad den heter! men ett nytt ställe som jag inte ätit på innan. var jättemysigt och massa snack. sen gick vi i stan i det ISAKALLA vädret, dock hittade ingen av oss något.. lite senare kom även emma så vi gick en liten runda till och frös ihjäl haha. sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag, varit hästledig.

imorgon ska pappa lära mig hur man kopplar på/av och hur man kör/backar med hästtransport :D kommer bli intressant.. haha! vet bara att om man ska backa åt höger svänger man ratten åt vänster. hm, får se hur det går! sen kommer även finaste sandra hit och hänger med mig ut en sväng med biggan, blir väl några kort hoppas jag och sen ska vi till hennes pålle. senare på kvällen blir det utgång med henne och 2 tjejer till, trevligt! hoppas bara inte vi behöver frysa ihjäl!

såhär har jag sett ut idag om någon ville se. mitt hår har verkligen växt till sig fint och börjar nästan bli långt nu, det gillas ;)

1050 kr fattigare..

har jag lite ångest över att det blev så dyrt, men titta vad fina saker jag hittade! hur snyggt passade inte de ihop då? 

en väst från CRW 350kr, schabrak (399kr) och lindor (249kr) från LAMI-CELL



RSS 2.0