Paranormal activity 2

Ja, igår vad ju jag och Marcus och såg Paranormal activity 2 på bio! Måste säga att jag gillar denna filmen en aning bättre än ettan för blev inte så jätterädd för den första, men tvåan så höll jag fan på att skita ner mig! Var såna surprises hela tiden och jag skrek som en stucken gris haha! Dock var filmen lite väl överdriven ibland och inte lika trovärdig som den första. Vill se ettan igen för kommer faktiskt inte ihåg så mycket av den, så vill se den igen och verkligen se vilken som är bäst. En sak som var riktigt dåligt är att på trailern på tvåan så fick man se massa scener som INTE var med i den riktiga filmen, så där satt man och väntade på scenerna man sett på trailern men som aldrig kom.. Skumt. Men rekommenderar att se denna på bio om man vill bli rädd och att hjärtat ska slå några extra slag!



Red like blood

Titta va fin min kamera är :D Är jättenöjd med den och vilken tur att jag valde röd! Såg den bruna och dom andra färgerna på Elgiganten och var inte alls så fina som den röda! Wie!


Tinnitus?

Har läst runder lite på internet och jag tror jag har tinnitus, dock en mild variant.. Har märkt av innan vid höga ljud att det skorrar i öronen tex när jag hör för hög musik eller porslin skrammel mm. Hör även ibland när det är helt tyst att det tjuter i öronen, dock kommer det och går. Inget direkt jag har ont av men är ofta väldigt ljudkänslig och får lätt ont i öronen och kan då vara störande. Vet dock inte hur jag kan ha fått det..

Dock är det jätteviktigt att skydda hörseln med antingen öronproppar eller hörselskydd! Borde egentligen ha öronproppar när man går ut för fyfan va högt som kan spela ibland på vissa uteställen.. På jobbet har jag alltid hörselskydd, dock hade jag inte det halva dagen idag för vi hade inget att göra och nu hör jag att det piper lite i öronen och jag tror det kan vara på grund av det. Så för guds skull, skydda era öron för jag vet hur jobbigt det kan vara ibland!


Gjort är hjort!

Idag när jag körde hem från jobbet, gör det varje dag, och som vanligt kör vi igenom den relativt långa Döshultskogen som går hem till mig. I slutet av skogen ser jag i ögonvrån precis framför bilen att ett stort jävla djur trippar över vägen och mamma ropar: BROMSA! And I did! Och då såg vi att det inte var ett råddjur utan en hjort, en stor bock, en dovhjort med stora fina horn! Riktigt coolt att se för aldrig sett en sån vild innan, vi stannade till och tittade när han sprang in i skogen. Hörde på tvn nu precis att dovhjortarna vill para sig nu och slåss som bara den och aktar sig inte från vägen om man så tutar! Det kan man kalla kåta som djur haha!

Ungefär såhär såg han ut, fast lite ljusare! Fin var han


Spöke?!

Hm.. Finns tydligen spöken hemma hos Marcus..

En levande nalle!

Har ni sett något sötare i ert liv?!


Hey now

Var ute med min kamera och lekte lite! Kan konstatera att den tar rätt grymma bilder! Här är en av dom..


Grymma låtar

Idag efter jobbet hämtade jag min kamera som kom blixtsnabbt på posten! Riktigt jävla fin röd färg och väskan passade så perfekt med färg och allt! Nu laddas batteriet och jag kan inte vänta tills jag får klämma på den!

Jag har väldigt blandad musiksmak och kan lyssna på det mesta men detta är mina tre favoriter för nu, gamla som nya!

En låt som är så jävla cool är ju Fuck You! Synd bara att dom spelar sönder den på radion men varje gång den kommer på jobbet så är man ju bara tvungen att sjunga med!


En annan låt som är grym är Bubben I Lådan och den kan ju ingen ha missat!


Hey Now med Xzibit låter jag tala för sig själv

Kamera beställd

Nu är kameran beställd och det blev en röd! Valde mellan svart och röd för de andra färgerna fanns inte i lager på hemsidan. Tyckte även den var finast för svart blir så tråkigt, och jag är väldigt tråkig och säker av mig när det gäller färger så blir roligt med en röd kamera. Köpte även en röd kameraväska som jag ska ha på resan och är perfekt! Kan man ha runt halsen eller fast i ett bälte/rem på väska så det är väldigt smidigt, plus att väskan ger ett bra skydd. 
Tre minneskort köpte jag även, ett till Marcus som också beställde kamera idag och två till mig, som får plats med 500 kort var, alltså 1000 kort. Kommer fota otroligt mycket på resan och om ett krånglar så har jag ett till, kostade bara 70kr!

Allt gick på 3289 kr



Hjälp mig!

Denna kameran ska jag köpa men vet inte vilken färg jag vill ha, vilken tycker ni är snyggast? Modellen på kameran är kanske inte den snyggaste men den tar asgrymma bilder!

Panasonic Lumix DMC-TZ10 och kostar 3000 kr.


Finns även undervattenshus till den som jag vill ha när vi dyker när vi ska resa. Dock kostar den nästan lika mycket som kameran, alltså 2800 kr. Kanske ska önska mig det i julklapp och födelsedagspresent eller så skiter jag i det.. 



Drop the world

Sagt och gjort åkte jag och Marcus till Center Syd och jag hittade en mössa! Vill ha en till i en annan färg man kan byta med. Bilderna blev inge bra med Marcus mobil men ja, skitsamma. Tyckte jag passade bra i min nya mysse som bara kostade 150 kr!




Jo, jag och Marcus skulle ju också ta bilder men alltid när vi tar bilder på oss två blir det aldrig bra haha! Visar några stycken så det får duga! Blev bara tråkiga pussbilder. Dock hade jag en väldigt bra hårdag, vilket inte brukar inträffa ofta. Älskar mitt långa hår :D Men måste färga min utväxt snabbt som fasiken! OCH sola, gud nu ser jag fan ut som ett lik. Skrämmande


Haha blev full av skratt som kanske syns.. x)

I let it bang bang

Har inte haft varken tid eller ork att skriva i bloggen nu när jag jobbar och när det blir helg så uppskattar man den mycket mer och då blir det inte av att skriva. Jag och Marcus ska snart göra v oss så ska vi sticka till Center Syd sen för jag måste hitta mössa och vantar, förfryser huet av mig nu när det är minusgrader!

Ska tvinga Marcus att ta bild på mig och honom sen så får ni se hur vi ser ut nu för tiden! :D Sez


Kliar i tänderna!

Har ni någon gång varit med om att det kliar i tänderna? Skitsvårt att förklara och kanske fatta för er som aldrig varit med om det men det kliar skitmycket i mina framtänder! Får panik.. Slår lite på tänderna med nageln men det hjälper inte haha! Det får väl gå över av sig själv men det är sjukt irriterande och mer irriterande är att man inte kan ''klia'' tillbaka! Usch.


Pasta för en liten

Kolla så gulligt! En man har gjort en pastarätt till sin lille vän :D Åh, dör av sånthär. Titta va gott han tyckte det var! Han åt upp ALLT!


Hemma i Skåne igen

Nu är vi hemma igen, kom hem vid 5 tiden och nu är jag helt död.. Helgen har varit jätte bra men rätt yr haha, så blir det med släkt. Orkar inte skriva så mycket men campingen var skitfin och jag skulle verkligen vilja åka dit nästa sommar och campa! Den ligger precis vid Vänern så det är ju perfekt att bada där.
Har också blivit jätteförkyld och har jätteont i hasen. Jättemånga av oss blev förkylda näruppe, var svinkallt där så kanske har lite med det att göra! 

Aja, ska ta något att äta och sen vila, blir jobb imorgon!


I bilen

Sitter i bilen nu på väg till LIDKÖPING och inte linköping haha! Min syster som hade skrivit fel i sin blogg så skrev jag också fel. Märks att vi är systrar haha! Kolla in hennes blogg om ni har lust chilisnackan.blogg.se/babymom
Sitter i Idas bil med Neo i framsätet och Marcus bredvid mig. Neo sitter och diggar starkt till musiken vi spelar haha! Skönare unge går inte att få tag på! 

Riktigt soft med laptop alltså! Finns inget bättre val när man köper data än laptop tycker jag! Har trådlöst internet från Marcus mobil också, riktigt najs. Funderar på att köpa mig en ny mobil.. En iPhone 4 kanske? Haha nej, det får vänta!


Linköping över helgen

Blir inte mycket bloggande över helgen då vi åker upp till Linköping för att träffa släkten från min pappas sida! Ska bli riktigt roligt för kommer inte ens ihåg alla mina kusiner, och aldrig träffat mina kusinbarn så kommer bli spännande!

Ska börja jobba på måndag igen också och ska jobba tills den 17 december! Rätt najs, blir mycket pengar till resan! :D

Ses efter helgen!


Hachiko

Jag och Marcus såg filmen Hachiko för någon dag sen och fyfan va vi storbölade! Aldrig bölat så mycket till en film, eller jo bölade rätt mycket när hunden i I am legend dog..
Filmen handlar om en akitahund som skickas från Japan till USA som sedan springer vilse på tågstationen dit han kommit! Då träffar han en man som tar hand om honom och dom blir verkligen bästa vänner. Varje dag mannen ska ta tåget till jobbet så följer Hachi (som hundem heter i filmen) honom till tåget och sen när mannen kommer hem igen sitter Hachi på tågstationen och väntar på honom! Det hemska är att mannen (husse) dör, och det fattar ju inte lilla Hachi så han gör som vanligt, går till tågstationen och väntar på honom. Men husse kommer ju aldrig att komma. När mannens dotter sedan tar hand om Hachi så rymmer han iväg till tågstationen och väntar och väntar.. Det slutar med att Hachi får leva ute i det fria och han går till tågstationen varje dag och väntar, i 10 år..
Det värsta med filmen är att den är verklighetsbaserad! Läs den riktiga historian på http://sv.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D eller se filmen!

Första bilden är hunden Hachi från filmen och bild två är på den riktiga hunden Hachiko!

Boyfriend jeans

Idag var jag och Marcus på Center Syd, han skulle leta efter skor och jag byxor! Marcus hittade skor och jag byxor :D Ett par skitfina boyfriend jeans från Gina Tricot för bara 400 kr! Känns dock som jag går kring i 6 storlekar förstora hiphop byxor men är ju van vid tighta jeans haha. Dom är riktigt sköna och coola med sin slitning. Ett riktigt kap.


Sjukskriven..

Idag när mamma väckte mig för att gå upp till jobb så kände jag bara lite i axlarna och nacke. Men sen första passet på jobb kände jag hur värken blev värre, värre och värre. Fyfan.. Jobbade två pass och sen sa mamma att jag skulle åka till läkaren and i did. Marcus var snäll och körde mig och jag åkte till min husläkare!
Väl där på Olympiakliniken så fick vi vänta i 50 jävla minuter, till och med två andra gick före mig till samma läkare, vilket jag tyckte var fel och sa till! Hon sa att hon skulle ''maila'' honom och fråga varför han hoppat över mig.. Jaja, min husläkare är helt dum i huvudet. När jag väl kom in till honom (han är dansk och jag fattar knappt vad människan säger) och han undrar HUR jag kunnat få ont i axlarna/nacken när jag är så ung. Han bara: ''duöe möåooste träuna!''. Okej.. Och han ville känna på mina axlar/nacke och som han KLÄMDE och jag bara skreeek rätt ut! Jag bara: AAAH FAN DET GÖR JU SKITONT AAH SLUTA! Men han bara fortsatte :s Fick fan ondare i nacken efter jag varit där och det han skrev ut till mig var IPREN?! ''Deööh äer de bäösta för inflaamöatioöön!''. Dock hjälper det inte på mig.. Mamma och pappa har samma läkare och dom hatar också honom!
Min mamma gick till honom en gång och ville ha penicillin för hon hade halsfluss men han vägrade skriva ut det till henne, och nästa dag var hon så svullen att hon knappt kunde prata. Bra läkare!

Jag ska nu iaf beställa tid till massage, ska bli så skönt. Men jag hoppas inte dom klämmer så hårt som han gjorde..

Aja, nu är jag 'sjukskriven' veckan ut.. Så nu ska jag knapra ipren.


8 mile

Precis sett 8 mile som jag inte sett på jätte länge, och gud, finns inte ord för hur mycket jag älskar den filmen! Och Eminem, hur snygg är inte han?! Ah! Dör typ. Vill se den igen!

Och för er som inte sett den (tror ALLA har sett den men isf) SHAME ON YOU!



Hade inte varit fel med en resa härifrån..

Blir så jävla sur på allt och alla, fyfan! Vill bara spy på allt och bara lämna detta stället för LÅNG tid. Allt kan dra åt helvete!


Fete fredag

Usch, har haft värk i axlarna/nacken som stramat upp och blivit huvudvärk nu hela veckan. Sjukt jobbigt. Ska beställa tid till en massör och ska bli så jävla skönt! 

Ikväll kommer Sandra hit så ska vi hyra film, köpa fett med godis och bara feta! Så rätt!

Bjuder på en bild på mig, ha det


RSS 2.0