Nu drar jag till Asien :D

Japp, om ca 40 minuter kör vi mot flygplatsen, flyget går 20 över 3 :D Fatta om jag är glad, och jävligt nervös.. Har riktigt ont i magen haha! Och för er som inte vet så landar vi först i Thailand, Phuket, och reser därefter vidare efter 3 nätter till ön Ko Lipe, och mer vet vi inte! Sen åker vi över till Laos och sedan till Indonesien. Och sista stoppet i Indonesien är Bali där jag ska träffa min syster för hon ska resa dit i april. Därifrån ska vi också ta planet hem!

Och som sagt kan ni följa mig och Marcus på vår resedagbok där vi lägger upp bilder och skriver om vår resa i hela 3 månader :D Vi reser hem den 27 april
http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=294544

HA DET NU SÅ BRA HÄR HEMMA I SVERIGE :D<3


ZON 261, svensk zombiefilm

Jag blev helt chockad när jag såg att svenskar ska försöka sig på en zombie film. Jag älskar ju zombies av alla slag som ni kanske vet men är inte ett jätte stort fan av svenska filmer som innehåller mycket datagjorda saker, därför Sverige lägger inte ner tillräckligt mycket pengar på att det ska göras så bra som möjligt som tex USA gör.
Men ska inte dömma filmen för det, har sett trailern och effekterna ser hyffsade ut men tycker att zombiesen skulle sett mer zombie lika ut..
Men ett STORT problem jag har är att filmen ska utspela sig i Landskrona och att skådespelarna ska försöka sig på att prata skånska vilket låter FÖRJÄVLIGT! I alla fall i mina skånska öron och det gäller nog alla skåningars öron tror jag.
Jag blev helt chockad när jag såg att svenskar ska försöka sig på en zombie film. Jag älskar ju zombies av alla slag som ni kanske vet men är inte ett jätte stort fan av svenska filmer som innehåller mycket datagjorda saker, därför Sverige lägger inte ner tillräckligt mycket pengar på att det ska göras så bra som möjligt som tex USA gör.
Men jag ska inte dömma filmen för det, har sett trailern och effekterna ser hyffsade ut men tycker att zombiesen skulle sett mer zombie lika ut..
Men ett STORT problem jag har är att filmen ska utspela sig i Landskrona och att skådespelarna ska försöka sig på att prata skånska vilket låter FÖRJÄVLIGT! Låter bara så jävla töntigt, för man hör hur till gjort det låter. Precis som när vi skåningar ska försöka prata som 08or eller som värmlänningar.
Jag ska i alla fall se filmen utan att tveka, men får vänta till hösten 2012, vilket jag tyckte var lite drygt. 

Går inte att varken lägga upp bilder eller videor på den här jävla skitsidan, men länkar så ni kan se trailern i alla fall:
http://www.youtube.com/watch?v=_L28ISLTJ10



19 den 19 januari

Idag blev jag 19!

Och då bjuder jag på en festlig bild of me!



Följ oss på vår resa!

Om ni har lust att kika in vart vi befinner oss eller har hittat på under tiden jag och Marcus är iväg i Asien så kan ni gå in och titta på min resdagbok. Där skriver jag (vi) så ofta vi kan om vad vi gjort, vart vi varit och lägger upp bilder! Kanske även går in här och skriver något inlägg då och då men det är på resdagboken vi finns!

Länk till min resdagbok:
http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=294544

Här är två bilder från en ö vi ska till efter vi varit i Phuket! Ko Lipe heter ön och där ska vi ta dykarcertifikat :D


Torra läppar?

Då ska jag tipsa om något som verkligen funkar! Jag får alltid nariga läppar på vintern, eller faktiskt året runt för har alltid använt Lypsyl som verkligen suger, den torkar faktiskt ut läpparna och smörjer bara för stunden. 
Så jag har börjat använda Lypsyl LypTherapy och man märker direkt skillnad! Jag har nästan aldrig kunnat använda läppglans när jag ska ut eller liknande då mina läppar bara varit torra och ni vet ju hur det blir att lägga läppglans på nariga läppar? Inte snyggt alls. Men nu äntligen kan jag använda det igen och mina läppar är fina och mjuka.

Kostar runt 30-40 kr vilket inte är alls farligt och som verkligen funkar! (Såg att på bilden står där LypMoisturiser, men på den jag köpt står där LypTherapy, annars ser förpackningen precis likadan ut och är säkert likadana!)


Suck för iTunes

Herre gud säger jag bara.. Har håll på med iTunes nu hur länge som helst. Först ville den inte överföra alla låtar till min iPod för att den inte hittade typ 100 låtar. Men jag löste problemet. Sen ville den inte överföra saker från min iPod till iTunes för att jag var tvungen att göra något med min data. Löste det problemet. Och sen för att uppdatera min iPod var jag tvungen att göra annat skit också för att få det att funka.. Suck men nu har jag lyckats fixa allt och just nu håller den på att uppdateras så hoppas det blir bra! Men just nu står det att det: Programuppdatering för iPod (4 timmar återstår) SUUUCK!
Har faktiskt aldrig gillat iTunes speciellt mycket eller så är det bara jag som inte kan det tillräckligt bra. Det är alltid segt och jag har nästan alltid något problem när jag använder det. Marcus tycker heller inte det är speciellt bra. Och faktiskt så är inte alla Apple grejer så bra som man tror! Men det är ju helt efter tycke och smak men jag älskar min iPod Touch dock, fast hade ju inte varit fel att ha den helt nya!



The day comes closer and closer

Igår blev det alltså utgång med bästaste Sandra och vi var på Tivoli vilket var väldigt kul, kan liksom inte bli tråkigt! :) Drack lagom så mår finfint idag vilket är så skönt. Brukar nästan alltid må skit dagen efter haha.

Och nu vid 7 kommer mina föräldrar hit till Marcus för att äta middag, måste snacka om resan med Marcus päron och så!

Lockade Sandras hår som blev riktigt riktigt fint! Jag är bäst haha


Och jag såg typ ut så här! Riktigt kass bild dock, dåligt ljus och utan blixt men whatever!

Utgång!

Har inte varit ute sen.. Kommer inte ihåg ens när det var sist så idag blir det utgång med Sandra! Och den röven flyttar till Stockholm på söndag :( Men hon slipper mig inte för det :D Kommer hälsa på henne i Sthlm direkt när jag får pengar och kommit hem från Asien så! Mohaha, så det blir nog lite fest i huvudstaden också! 
Blir att vi drar till The Tivoli för det är ju såklart bäst i Helsingborg nu tycker jag! Så där hittar ni mig ikväll!

OCH mamma ringde precis mig och hon har hittat båda mina converse :D Wie, tack mami! <3

Här får ni en liten rolig bild på oss från studenten haha. Båda ser precis lika skumma ut med samma min <3


Tattoos i want!

Här är tre tatueringar jag vill ha. Två ska jag göra och det är en i nacken som ska stå Odi et amo som också står i min header som betyder jag hatar och älskar. Jag ska också göra en på varje handled som ska stå storasyster och storebror! Eller så kanske jag sätter dom på underarmarna, några centimeter nedanför armvecket. Snyggt och lite mer annorlunda, men får som sagt se.
Vill också ha en längre text på revbenen men det är något jag ska göra i framtiden, för jag vet inte än vad jag vill skriva och det ska vara något som passar in på mig och som betyder något! Dock vill jag inte ha min text så bred som den på bilden men som sagt något liknande.
Får se om man gör någon i Asien ;)



Katastrof!

Idag åkte jag hem (inte varit hemma på hur länge som helst) för att hämta lite saker och bland annat hitta mina vita converse som jag ska resa i, men som sagt är det katastrof hemma och alla grejer är slängda över allt. Tur så var pappa hemma så han fick hjälpa mig att leta efter skorna, men självklart kommer han inte ihåg vart fan han har gjort av dem och skyller allt på mig.. Haha schysst liksom? Jaja, han hittade en sopsäck FULL med skor men mina converse var inte där. Letade i alla flytt lådor men var inte där. Sen hittade vi många av mina skor under Neos säng som han har hos oss, men självklart var inte mina vita converse där! Fattar ingenting, kan dom bara försvinna? Och mamma och pappa har INTE slängt några skor säger dom.. Grejen är att mina 2 vita converse stått framme bland mina svarta skinnconverse, 3 klackarskor, mina gåskor och tofflor och alla är hittade utom mina 2 vita converse! FAAAN!
Är det onormalt att böla för ett par skor? Men dem är faktiskt ganska nya, ingångna och sköna, ska ju ha dem på resan just för att inte så skoskav så kan inte gå och köpa nya. OCH det är mina absoluta favoritskor. :'(

Dessa ska jag ha på resan.. Och båda skorna är borta, wtf liksom?


Time flies

Ja som sagt sa jag ju att jag skulle ta bild på mitt hår och det fick bli med camen för har faktiskt inte orkat ta med min kamera.. Men är skitnöjd och klippte bort ca 10 cm och hela håret blev jämt! Färgade det också, men dock ser man fortfarande utväxten i vissa ljus men skitsamma egentligen. Det är så kort så jag inte kan ha totte så högt för då trillat håret ner i nacken haha :D Men nu får håret en ärlig chans att riktigt växa till sig och bli fint! Och tjockare ser det ut, utan tvekan. 

Nu känner man också att resan börjar närma sig med stora steg, nu är det ju bara 1,5 vecka kvar och har lite till att fixa, men visumet till Indonesien har kommit, check! Förlängt reseförsäkringen, check! Vaccin, check! Köpt allt till resan (sovsäck, reselakan, resväska, mediciner och smått och gått), check! Så nu är det bara lite kvar, ska köpa ny ansiktsrengöring, en necessär, tvål och tvålskal, ska ladda ner fler låtar och ta från min syster och ja.. Tror det var allt? Hjälp alltså att komma ihåg allting.. Och FAN va allt kostar.. Puhh, men det är värt det :D Men man ska inte bara ha pengar till resan utan allt som man måste ha före och under resan!

Ser ni min systers underbara tapet i bakgrunden? Den har hon i TV rummet och är så snygg! Turkost är inte helt fel i inredning alltså!



Till frissan

Imorgon ska jag som sagt klippa mig! Blir väl att klippa av 10 cm och få bort det slitna och tunna håret. Ska samtidigt färga utväxten och fräscha upp resten av håret med lite färg. Blir nog snyggt och skönt att ha lite kortare hår nu till resan, lätt att hålla reda på och slippa få knutar och skit i och med man kommer bada hela tiden. 

Visar bilder imorgon hur det blev, eller i övermorgon om jag inte hinner imorgon!


Just love underwear

Jag bara älskar att köpa underkläder och när jag och min syster var på Familia för någon dag sen så gick vi in på H&M så såg jag att dem hade rea på underkläder, speciellt trosor! Och skoja om det kliade i fingrarna, men kunde ju inte gå därifrån utan att köpa något så jag köpte tre par trosor för 30 kr styck, mycket bra pris tycker jag och FINA var dom! 



And i want dessa också! Har sett dem ett bra tag men ska spara mina pengar nu
Kommer från Underbart och kostar 119 kr styck



I want

Är inte dessa helt underbara? Är så sugen på dem men har verkligen inte råd just nu för nästan alla pengar MÅSTE gå till resan.. Annars hade dem nu varit beställda.

Från Wildflower by Kenza och kostar 899 kr

If u wonder

LIKES
Glass: Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie
Musik: Väldigt blandat så svårt att säga
Färg: Har ingen favorit men vitt är fint
Film: Finns många, exempel som 8 mile, American History X, Sex & The City osv.
Språk:  Svenska
Länder: Inte varit i så många länder men troligen kommer jag älska Thailand
Städer: Har ingen favoritstad
Skolämne: Tyckte faktiskt ingen var speciellt rolig, beror på läraren man har
Mat: Asiatisk mat, men en fet grillad köttbit är aldrig fel
Sport: Ridning
Tv Program: Desperate Housewives
Efterrätt: Creeme brule, pannacotta, morotskaka, chokladmousse osv.
Artist: Rihanna, David Guetta, Eminem, Daniel Adams-Ray, Kanye West osv.
Idol: Min storasyster
Klädesplagg: Jeans och tröja, eller shorts och linne
Affär: Vila, H&M, Topshop & Zara (om dem funnits här i hbg)
Kex: Ballerina kladdkaka
Chips: Pringles
Läsk: Coca cola & Pepsi
Drink: Många som jag inte kan namnet på
Bil: Audi, Ferarri osv haha
Egenskap hos annan människa: Kärleksfull, ärlig, snäll och omtänksam
Modell: Adriana Lima
DISLIKES
Språk: Finska är otroligt fult
Skolämne: Matte
Mat: Svamp, sill, löksoppa
Affär: Alla aramaffärer
Artist: Robyn
Tv Program: 2 and a half men, vänner, alla älskar Raymond osv.
Filmer: Dåligt gjorda filmer
Egenskap hos annan människa: Såna som ljuger, inte bryr sig och skyter
LIKES
Glass: Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie
Musik: Väldigt blandat så svårt att säga
Färg: Har ingen favorit men vitt är fint
Film: Finns många, exempel som 8 mile, American History X, Sex & The City osv.
Språk: Svenska
Länder: Inte varit i så många länder men troligen kommer jag älska Thailand
Städer: Har ingen favoritstad
Skolämne: Tyckte faktiskt ingen var speciellt rolig, beror på läraren man har
Mat: Asiatisk mat, men en fet grillad köttbit är aldrig fel
Sport: Ridning
Tv Program: Desperate Housewives
Efterrätt: Creeme brule, pannacotta, morotskaka, chokladmousse osv.
Artist: Rihanna, David Guetta, Eminem, Daniel Adams-Ray, Kanye West osv.
Idol: Min storasyster
Klädesplagg: Jeans och tröja, eller shorts och linne
Affär: Vila, H&M, Topshop & Zara (om dem funnits här i hbg)
Kex: Ballerina kladdkaka
Chips: Pringles
Läsk: Coca cola & Pepsi
Drink: Många som jag inte kan namnet på
Bil: Audi, Ferarri osv haha
Egenskap hos annan människa: Kärleksfull, ärlig, snäll och omtänksam
Modell: Adriana Lima

DISLIKES
Språk: Finska är otroligt fult
Skolämne: Matte
Mat: Svamp, sill, löksoppa, ärtsoppa
Affär: Alla aramaffärer
Artist: Robyn
Tv Program: 2 and a half men, vänner, alla älskar Raymond, sjunde himlen osv.
Filmer: Dåligt gjorda filmer
Egenskap hos annan människa: Såna som ljuger, inte bryr sig och skyter


36 månader <3

Ja, igår hade jag och Marcus alltså 3 år tillsammans! Tänkte skriva ett inlägg igår men ville inte ta mig tid.
Vi var bara hemma hos honom och lagade lite mat och mös!

Älskar dig mest och du får mig att må så jävla bra <3

Så typiskt

Idag har varit en mysig dag, dock vaknade jag inte lika mysigt.. Vaknade först av att min systers mobil ringde (jag lånar hennes mobil för att få internet på min data på kvällen då hon sover) så jag fick springa ner med den till henne, sen gick jag och la mig igen för klockan var typ 8. Sen vaknar jag av att någon borrar i huset? Jag visste dock vad det var för det skulle komma en kille och installera en luftvärmepump men han skulle inte komma förräns 12.. Haha.
Senare på dagen åkte jag, Ida och Neo in till stan och fikade och kikade lite i affärer. Efter det åkte vi hem till min systers kompis och åt kvällsmat. Sen har jag och Ida bara degat i soffan, men vi bestämde oss för att sätta på en skräckfilm som vi båda sen insåg att vi hade sett men inte visste hur den slutade.. Vi svor åt denna jävla skräckfilmen hela filmen igenom för att den är sååå typiskt skräckfilm, ni vet typ såhär: ''Jag går ut i mörkret jätterädd och tittar ifall det kan vara någon där ute!'' eller ''Jag vet att han kommer döda mig men när jag får chansen att döda honom gör jag inte det, sen försöker han döda mig igen'', osv osv.. Pallar inte haha..

Nu ska jag iaf sova så godnatt!


En evig väntan

Jaha, nuförtiden så sitter man här arbetslös och gör precis ingenting om dagarna. Lägger sig vid tre och vaknar vid ett.. Vad fan liksom? Sitter bara och väntars tills vi ska resa vilket kommer bli så jävla underbart och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det! Har redan resfeber och drömmer ofta om att jag reser, och ALLTID i varje dröm så har jag glömt min packning och missar flyget.. Haha. 

Men eftersom bygget hemma fortfarande pågår och jag har bott här hos Marcus nu ganska länge så tänkte jag nu flytta hem till min syster Ida ett tag som bor i hus i Hyllinge! Vill inte bo hemma och vanka varje morgon vid 7 att byggarna kommer och röjer så. Ida har inget emot det så :D Ska snart sticka hem och hämta och lämna lite grejer och sen hem till Ida, kanske skulle ringa henne först och säga jag kommer idag haha.. Typiskt mig.

Bjuder på en bild på mig och Marcus sen i höstas tror jag det var!


Gott nytt år!

Min nyår blev både rolig och skön! Jag och Marcus startade med att laga god mat som blev ryggbiff, klyftpotatis med pepparsås och bearnaisesås och vitlöksbröd. Till efterrätt så åt vi creme brule som jag hade gjort, allt var så jävla gott och vi blev så jäkla mätta! Till maten drack vi lite cider, tog några shots och softade!
Sen smälte vi maten i jacuzzin och det var ju bara helt underbart! Satt och njöt av bubblorna och strålarna som masserade ryggen. Vid tolvslaget gick vi ut och mötte Marcus föräldrar + deras vänner för att skjuta lite raketer! Vi hade bara små fjuttiga men det var roligt ändå. Sen gick jag och Marcus in och spelade lite bordspel och rökte vattenpipa! Och jag RAMLA och typ slog ihjäl mig.. Ner till det rummet där dom har jacuzzin så är där en klinkertrappa på tre steg, och jag gick ju runt i strumpbyxor så jag halka och slog i röven som in i helvete, gjorde riktigt ont men ända jag gjorde vad att skratta! Marcus trode typ jag hade slått ihjäl mig, han bara: ''Har du brutit något? :o''. Aww.
Men annars var det en lugn och skön kväll!

Gjorde mig lite nyårsfin, och här kan ni se mitt hår. Dock ser det inte alls tunt ut när det är lockat och var faktiskt ganska fint igår, men ska ändå klippa av en rejäl bit!


Lite av maten och dukningen


Försöker tända lite ljus haha och man kan ju verkligen säga att man är vinterblek.. Men inte länge till :D

Blek var ordet.. haha

Ser ganska najs ut va?

Inte funderat på att raka dig älskling? Killar..


RSS 2.0