snäll man är

idag var jag hos biggan och longerade henne ett tag, sen tränade jag lite från marken men lite olika övningar. var rätt kul för hon är så snäll :) 
jag tog också hem hennes dressyrträns och putsade och smörjde in det utav satan! tog isär allt och rengjorde det så pedantiskt med tandborste i alla skrymslen så nu är det skinande rent! tog typ två timmar, för bara ett träns, och det är inte ens mitt?! haha snäll jag är alltså!


dehär med bikinibilder..

finns så mycket åsikter vad det gäller detta med bikini bilder! 
har hört folk som tycker det är samma sak att lägga upp bikinibilder som att lägga upp bilder på sigsjälv i underkläder, alltså att det är fel att visa sig i bikini! men vafan det är ju INTE samma sak enligt mig. underkläder är en privat sak som bara du och tex din partner ska se, inget du ska visa upp för andra jämfört med bikinin som du ska visa för alla när du tex är på stranden. och många tycker man inte ska visa sigsjälv i bikini tex på sin blogg för det är så lättklätt. men hur gör ni då på stranden? går med kläderna på? jag tycker som så att det är modigt och fint att våga stå för hur man ser ut! eller?
idag tog jag på mig min bikini för att gå ut och sola och sen kom jag på, varför inte visa den eftersom den är ny? jag skäms inte över min kropp för det är såhär jag ser ut och trivs med den. dock finns det ju alltid saker man vill ändra på men då kan man ju börja träna tex, vilket jag dock inte gör haha. men men. 

bikininarna är köpta på H&M och min favorit är den till vänster! den till höger är brun och vitrandig som man inte ser så bra.

har ni åsikter vad det gäller detta med bikinibilder så skriv för fan, alla åsikter är välkomna!





galen kväll igår!

fyfan va kul jag hade igår alltså! fick träffa fyra nya tjejer hos sandra och de var ju bara för jävla härliga allihopa! älskar att träffa nytt folk som är lite som en själv, lite galen i huvudet haha. 
det blev i alla fall förfest hos sandra med lite spel som fuck the dealer, ölspelet och lite limbo haha! sen blev vi körda in till stan och gick först in på hampan och sen drog vi till tivoli och var där resten av kvällen. mega kul, men idag mår man som man förtjänar, usch fy och fan.. blev ganska sent igår, marcus hämtade mig när det var ljust ute, ingen aning var klockan var men det blev sängen DIRR! vaknade med världens helvetes huvudvärk och mådde skit. blir alltid så jävla bakis (dock inte alls när vi var i asien). sen sov jag två timmar vid två och sen åkte jag hem.
så ja det var min kväll och dag idag.

snälla kan vädret bli lite finare och gärna varmare så man kan köra på shorts och snygga toppar? TACK!


utgång i staden

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag packa lite grejer och köra till sandra :) ska köra dit med vår lilla nya mijlöbil! wie haha. aldrig kört den innan så det ska bli kul. hos sandra kommer det lite folk så ska vi förfesta och sen ut i staden! kommer bli riktigt najs!

vi ses i dimman

lööv it

tänkte visa ett linne som jag älskar! köpte det på bali för typ 40 kr. ursäkta min morronfrilla men pallade inte bry mig så mycket haha! 


jag vill ha!

jag är i ett stort behov av en ny jacka och jag har hittat den PERFEKTA skinnjackan som jag vill ha!
dock vet jag inte vilken färg jag vill ha, om jag ska ha svart eller elfenbensvit. den vita är fan skitsnygg och annorlunda! men vill ha båda..
jag dog lite när jag såg den, och den kostar bara 899kr?! dock är det inte i äkta skinn men vem bryr sig, den är ju svinsnygg!



water for elephants

alltså fyfan vad jag vill se denna filmen. aldrig i hela mitt liv känt ett sång sug efter en film! har bara läst bra saker om denna filmen, att den är så vacker, underbar och är den bästa filmen de sett i år osv. 
att robert pattison är med är ju bara ett plus, inte så svårt att vila ögonen på honom haha. nej men om ingen vill se denna filmen med mig så går jag seriöst på bio själv! kan ju också vara en upplevelse. slipper man skämmas om man behöver böla (som många sagt att dom gjort till denna filmen) haha. vi får se ;)


tvätta tvätta tvättaaa

idag har jag varit duktig och tvättat vår motorcykel och moppen för att båda ska säljas. eller i alla fall först motorcyklen och sen moppen när jag tagit mitt körkort, så jag tyckte det var lika bra att tvätta moppen också när man väl är igång :)
rena blev dom i alla fall!

detta är då vår 125a, alltså en lätt motorcykel men ser mer ut som en moppe, dock är den ganska mycket större och tyngre än tex min lilla skitmoppe haha.


och här har vi då min kära moppe (not). jag hatar den! dock är den rätt fräck i utseendet!


lovely

tänkte visa lite fynd som jag hittade för ett tag sen.
toppen hittade jag på gina tricot på rean för bara 50 spänn, och som jag älskar den! älskar färgen och formen på den, så snygg och somrig. shortsen hittade jag dock inte vid samma tillfälle men de hittade jag på H&M för bara 200 kr. ville ha ett par ljusare shorts med slitning så det var precis det jag hittade.
har ett par shorts till som jag köpt, en långklänning och två bikinis! men de kan jag visa en annan dag.


those lips

okej nu ska jag berätta om två tillfällen på resan i asien vad som hände med mina läppar!

detta är det konstigaste jag varit med om i hela mitt liv. kommer inte riktigt ihåg när detta hände men vi var på en flygplats. jag hade somnat på väntestolarna där inne och sen när jag vaknade för vi skulle gå på planet så gjorde min underläpp jätteont. jag kände att högra sidan av min underläpp var otroligt svullen och det kändes som en stor stenhård boll fanns inuti min läpp, och den gjorde verkligen jätteont! jag hade inte tillgång till spegel för att se hur stor den var men när jag kom på planet och gick in på toan fick jag nästan en chock. det såg ut som jag förstorat halva underläppen för den var alldeles glansig, lite röd och så otroligt svullen för huden på läppen var så jäkla spänd! detta höll bara i sig någon dag tror jag men jag hade svårt att äta för den gjorde så jävla ont och pratade till och med lite konstigt när den var som störst. men sen bara försvann den.
jag och marcus spekulerade om att en mygga kanske bitit mig på läppen men ofta lixom? men det mest konstiga var att det hänt när jag sov.. svaret kommer jag aldrig få ändå men riktigt skumt
(på bilden syns det inte så mycket men det såg helt galet ut i verkligheten. jämför med bilden under så ser man skillnaden)



en annan sak jag heller aldrig varit med om men som kanske de flesta har är att få blåsor på läpparna. detta hände när jag solade i lite för stark sol utan något solskydd på läpparna! dock köpte jag det direkt sen efter och aldrig fått det igen. men lite läskigt var det, och det såg inte så jäkla trevligt ut heller.. haha
(ingen jättebra bild men man ser att jag har blåsor på båda sidor på överläppen)


någon som varit med om något av detta? hade varit roligt att veta :D



smartas

ibland är det inte alltid så skönt att varken rida eller att raka benen.. skavet från tyglarna (på fingret) fick jag i förrigår och det händer ganska ofta om man rider utan vantar eller om man har dåliga tyglar och inte får något bra grepp!
och idag skulle jag vara duktig och raka benen, men det gick ju inte så jävla bra.. brukar typ ALDRIG skära mig men ibland händer det och det är oftast på det stället jag nu skar mig på. aj som fan!
underskatta inte småsår för de gör FÖRJÄVLA ont ibland haha..

bjuder på lite mindre mysiga bilder! men så ser verkligheten ut ibland, inte så jäkla mysig.





brum brum

säger bara en sak: sinnessjukt!
tänk om man körde så på sin uppkörning, undra om man fått godkänt då..? haha


på g

nu ska jag bara äta frukost och sen sticker jag till väla! efter det åker jag till stallet och rider en runda och sen kommer älskling hit :D så mysigt!


tröja: carlings
byxor: boyfriend från gina tricot
skor: converse
väska: esprit


en bättre dag

(vill du inte läsa hästsnack så hoppa över stycket nedan)
idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara i stallet. biggan ville som vanligt inte gå in, men då tog jag in båda de andra hästarna och då såg hon ut som en ledsen valp vid grinden och ville in ;) haha stackare då. 
jag klippte svansen och manen på henne och nu ser hon ut som en häst haha, svansen var sliten och släpade nästan i marken och lika så manen, inte att den släpade i marken men var väldigt sliten haha..
jag provade också dressyrsadlen och den är något liten i sätet för mig, måste vara en 16 eller 16,5 tum i sätet för jag fick precis plats med röven i den men den var dock inte obekväm eller kändes för trång för att inte gå att rida i. kändes skönt med att få en bättre sits och nå åt ordentligt jämfört med hoppsadlen. 
hon var ganska pigg idag och det uppskattades men gjorde en och annan bockning när jag skulle fatta den första galoppen och var lite grinig men fick fram henne sen och det fick hyffsat, gick lite för fort ibland men får träna på att få ihop henne. traven gick bättre idag än sist jag red faktiskt, hon hade jättefin bjudning och travade på fint, och då tränade jag även på att rida utan stigbyglar vilket jag ska göra nu så mycket som möjligt! kändes så mycket bättre idag, jag kände mig avslappnad och fick inte ont någonstans pga spänningar. sandra som hjälpte mig för någon dag sen sa att jag spänner axlar och nacke och får fel vinkel i armarna, plus att mina händer gärna vrids så det ser ut som jag cyklar, men jag tänkte mycket på hur jag red idag och det hjälpte verkligen för nu har jag inte ont någonstans. dock får jag säkert träningsverk imorgon för galoppen var inte att leka med, fyfan vad man fick jobba, även i traven ;) så gott!

NOG med hästsnack. eller nja nästan. imorgon ska jag upp på väla, till apoteket och köpa några tabletter mot pollen och testa och se om det hjälper. ska också till hööks för måste ha nya stallskor (med stålhätta) måste även ha ridhandskar för jag har slarvat bort mina gamla, och ett nytt dressyrspö så det kommer gå åt lite pengar imorgon.. ajaj det svider redan haha.

nej nu har det blivit mycket text dessa dagarna! men det kommer upp en dagens outfit eller liknande imorgon!

bjuder på en bild på bästaste sandra och berta som jag tog häromdagen!



så jävla coolt

dock har jag hört denna för lääängesen men hittade den igen och det är så jävla coolt!
du måste ha hörlurar på dig och du måste blunda (jag sätter händerna för ögonen så det blir riktigt kolsvart) och sen är det bara att lyssna :D 
om du inte hört denna innan så är det inte något som kommer skrämma dig! 

enjoy

finner ingen inspiration

nej jag finner fan ingen inspiration i något jag gör.. varje dag när jag öppnar ögonen vill jag bara ligga kvar i sängen hela dagen för att jag ständigt är så trött. orkar inte göra någonting. min kropp eller hjärna orkar inte och jag vet inte varför. mina ögon kliar och rinner, näsan kliar och rinner ibland och det kan ju vara tecken på allergi som jag sagt innan. läst lite mer om just att vara allergisk mot våren och där stod bland annat att man bli väldigt trött, irriterad, huvudvärk, och kan få koncentrationssvårigheter och det är precis vad som passar in på mig. 
känner att jag lätt blir irriterad för småsaker, tex som jag var i stallet idag och tänkte prova dressyrsadlen, så jag bytade stigläder, schabrak och allt och plockade fram alla grejer i stallgången. skulle sen gå och ta in biggan men hon vägrade gå in och bara sprang runder. när man är två är det mycket enklare att få tag i henne, men ensam, trött och irriterad som jag var så sket jag bara i det. plockade undan allting igen och körde hem och ville bara gråta. 
körskolan har det heller inte blivit någonting av för att jag känner att jag inte orkar köra gärnet när jag knappt orkar göra någonting annat.. och nu är min kropp bara fylld med massa ångest, ångest över att jag inte varit på körskolan som jag sagt att jag skulle. och ångest gör bara att jag mår sämre. mår jävligt dåligt över mitt öra också, och såklart glömde jag att ringa till vårdcentralen idag. VAFAN är det med mig? känns som jag inte kan ta itu med något längre..

längtar tillbaka till asien, då var allt så jävla bra. ingen ångest, för det mesta mådde man toppen och kunde bara slappna av. men jag VET att den tiden är över och att jag måste komma in i verkligheten men hur kommer man in i den med en kropp som inte orkar? JO man uppsöker läkare och får medicin för troligen min allergi! smart malin, men då gäller det att man ringer också.
ja, jag ska ringa imorgon..

längtar tillbaka till denna ön i thailand, koh lipe, en paradisö utan några bekymmer!
(bilden tagen av marcus och inte från internet!)


klump i magen

imorgon ska jag ringa en sjuksköterska (för jag vägrar gå till den husläkaren jag går till nu) och be om att få gå till en öronspecialist. för jag har väldiga problem med mitt vänsteröra, bland annat lätt tinnitus (som jag dock inte störs av) men det jag mest vill kolla är vad som är fel på mitt öra och varför det skorrar och låter fruktansvärt konstigt när jag hör höga ljud, pratar högt eller när jag jäspar. för det är extremt jobbigt och gör till och med ont i örat vid höga ljud, tex som hög musik så hör jag bara ett ständigt skorrande i vänster öra som inte är så skönt. är också jättekänslig med vardagliga ljud som porslinsskaller och liknande ljud. 
detta är inte normalt och har bara blivit värre (haft detta i många år) och det är nu jag börjar tycka det är extremt jobbigt. jag är rädd för att det inte finns någonting att göra, att jag kommer få leva med detta i resten av mitt liv. för just nu vill jag inte ut och festa, eller utsättas för höga ljud. dock kan jag ha öronproppar men hur kul är det att inte höra någon? kanske finns öronproppar som dämpar ljud men som man också hör lägre ljud tex när folk pratar.
vi får väl se..


wtf?

hahahah jag undrar vad fan detta ska föreställa? är det en låt eller vad är det?
dock tycker jag videon var skitrolig och vem älskar inte rihanna liksom?


stort jävla OCH

fyfan vilket jävla dag alltså. kunde nästan tro att det är fredag den 13 idag istället.. först började det med att jag åkte till stallet och biggan VÄGRADE gå in från hagen, sprang runder som en vildhäst tillsammans med de två andra hästarna så jag sket i henne. fick lite nytta gjort i all fall, jag tvättade tränset, sadlen + sadelgjord och stigbyglar (dom var väldigt leriga) och tvättade av benskydden. nu ska jag bara smörja allt också med balsam eller fett så blir det fin fint. tog en jävla tid bara, typ över 2 timmar och jag var inte ens jätte noga med tränset (alltså plockade inte isär och tvätta det).. men det blev rent ändå!

sen har dagen bara gått utför och jag mår rent ut sagt fan nu, riktigt jävla helvetes dåligt. tänker inte skriva varför. men denna dagen har inte varit optimal om man säger så. 
nu ska jag går och tröstäta ett helt jävla marabou mjölkchoklad och det ska bli så jävla gott för har inte ätit det på typ 4 månader. 
så fuck u.


glad malin

visar sakerna jag köpte igår istället för har inte haft en tankte på att blogga idag!

har fått min mobil idag :D och snacka om att jag ÄLSKAR den! fyfan va gött att jag inte köpte iPhone, det skulle ju inte kännas så speciellt eftersom man typ pillat på alla andras iPhones, men en sånhär mobil har jag aldrig pillat på! eller jo, lite på marcus men inte mycket.
dock blev jag ganska arg och irriterad idag när jag såg att mobilen kommit fram och jag kunde hämta den, men ingen avi eller nummer hade jag fått så det gick ju inte! ringde till jourbutiken där min mobil låg och frågade om jag kunde hämta ut den med komminumret (numret man får så man kan följa sitt paket på postens hemsida) och hon som svarade sa att det gick bra. så jag åkte ju dit men ikke, var tvungen att ha avin som skulle komma på posten, troligen på måndag sa hon.. KUL tänkte jag! röven.. så jag åkte hem igen och surade. MEN sen kom mamma med ett brev typ vid 6 och sa: malin tittade du aldrig i brevlådan? jag: JO, men då låg där ingenting! men glad var jag så jag stack ner och hämtade ut min nyblivande bäbis :D 

gladare blev jag sen också när jag stack till stallet och det gick så bra att rida, eller bra och bra men det går bättre och bättre känns det som, troligen för att hon blir mjukare för varje dag, och att jag lär känna henne mer och mer. men gud vad härlig hon är! slutet av ridpasset så blev hon mjuk och gick så som jag ville, tar lite tid för henne att mjuka upp sig men det går bättre och bättre som sagt! ÅH vad jag är glad :D hon är så snäll också denna häst, när man går och stannar, stannar hon också, när man går så går hon efter som en valp, hon står still vid uppsittning, kan stå själv i stallet utan att tjura även nu när hon brunstar, hon är så känslig i både mun, för skänklar och för vikthjälper när man rider! små saker som man uppskattar så mycket med en häst! bara man petar henne i sidan, rumpan eller boken så flyttar hon sig och hon lyssnar också mycket på ljud! 
shit, kan inte fatta att jag hittat den perfekta hästen för mig! vekar det änsålänge i alla fall ;) haha

nu blev det mycket text så jag bjuder på en bild på två killar jag älskar så otroligt mycket, min fina bror och min underbara systerson! <3





godkväll

vid halv 12 kom marcus till mig och sedan begav vi oss in till stan för att gå runder lite. hittade faktiskt två skitfina bikinis på H&M men när jag kom hem sen och dragit av lappar och allt så ser jag att ena bikini trosan är felsydd, vilket jag inte sett innan! så jag hoppas nu att dom går att byta..
aja, hittade en snygg slapp t-shirt inne på carlings också som är i lite kortare modell vilket jag älskar, visar allt imorgon!

red biggan idag också och det gick mycket bättre än i tisdags. vi kom mycket mer överrens och hon lyssnade mycket bättre på mig idag. längtar tills imorgon då jag ska rida henne igen!

bjuder inte på någon bild idag! godnatt

äntligen

nu äntligen har jag beställt en ny mobil och det blev den jag skrev om, alltså LG Optimus 2X :D
funderade på en iPhone 4 där ett tag men fan heller, den jag beställde nu är till och med bättre och snabbare än iPhone 4 och hur roligt är det att ha en mobil som ALLA har?! inte roligt tycker jag. mycket med iPhone passar inte mig helt enkelt. jag är inte en sån som tänker: jag vill ha en iPhone bara för att det är en iPhone.. 

beställd!



det var ett tag sen

gud vad jag saknar min naturliga hårfärg som jag har på denna bilden! så skönt att kunna slippa tänka på utväxt, att man måste färga det igen, färgen bleknar/försvinner och allt dedär.. tycker jag passar bäst i lite längre hår ockå, typ som denna bilden, mellanlångt! längtar tills mitt hår är i den längden igen men det kommer nog ta lite tid. aja det är skönt att man inte ser lika dan ut i håret hela tiden i alla fall haha, gillar förändringar!

denna bilden togs i turkiet 2009. herregud, det är snart två år sen.. vart tar tiden vägen?


något som jag också märkt är att min tand till vänster om framtanden börjar bli riktigt sne :o det är faktiskt något som syns ganska tydligt. grejen är att jag har ju haft tandställning och när man sen tar av den får man en tråd bakom tänderna både uppe och nere. MEN tråden sitter bara fast på 4 av mina framtänder där uppe och 6 av framtänderna där nere.. så de tänderna som är brevid framtänderna börjar vrida sig för att tråden inte sitter fast på alla 6 där uppe. hoppas ni fattar men grejen är att den är så SNE så det syns.. mår dåligt :(

(denna bilden är tagen för några dagar sen, jämför då tänderna med bilden ovan. då är dom RAKA)



ingen fantasi till rubrik idag

i tisdes, eller igår var det egentligen planerat att jag skulle ta mig in till körskolan och plugga för första gången, men denna jävla förkylning som jag fick när jag kom hem från asien vill fan inte släppa.. känner mig sämre och sämre för varje dag som går, eller förkylningen blir bara värre. så det blev ingen körskola varken igår eller idag. dock läser jag körboken hemma så jag får ju lite gjort i alla fall.

men sen är jag så trött på alla som säger: fyfan, körskolan är det värsta som finns, mår dåligt bara jag tänker på det. jag skulle aldrig ta om mitt körkort om jag blev av med det och blablabla.. jo men tack för den informationen, nu blev jag verkligen peppad på att ta mitt körkort! jag vill inte höra hur jävla hemskt det är, vilken inspiration får man då att åka dit?
alltså när jag läser i körboken så tycker jag inget verkar speciellt svårt, bara det att allt måste repeteras tills det sitter. kan faktiskt tycka det är roligt att läsa allt med regler och trafik men det känns att jag inte har orken att ta mig till körskolan och plugga för jag har fått den bilden i huvudet nu att det kommer gå skit för alla säger att körskolan är det värsta som finns.. dock finns inte orken där mycket på grund av att jag inte är 100% frisk, utan ligger istället i sängen och vilar.
och då undrar ni hur jag pallar att åka till stallet? jadu, jag orkar inte alltid men tycker det är så jävla kul så jag tar mig ork plus att jag har haft en sån JÄVLA tur att hitta en häst nära mig och som jag trivs med! letat efter häst hur länge som helst lixom.
men jag vet att jag också måste ta mig orken till att sticka till körskolan men jag tror jag läser ut boken hemma ordentligt och vilar ut mig innan jag ska börja, för när jag väl börjar ska jag ge gärnet och då vill jag ha orken till det också och vara FRISK!


är det nån av er som har tändare?

HAHAHAHAHAH så jävla rolig!!! eller så är det bara jag med torr humor men fan det är en riktig klassiker


första gången

idag ska jag äntligen få rida biggan för första gången som ska bli så kul :D dock ska jag bara skritta i padocken i ca 20 min men ändå. till helgen har jag planerat en uteritt och då vill jag ha fint väder tack! tänkte rida ner till mitt hus så mamma och pappa får se henne, för mamma är väldigt nyfiken av sig och hon har ju hört bra saker om biggan så hon vill gärna träffa henne haha :)

fårse om hon är pigg på att ridas idag!


älska

fyfan vad jag älskar denna låten och denna videon! vill bara hoppa upp och dansa gärnet precis som dom gör i videon. 
vill så gärna lära mig shuffle för det ser så sjukt coolt ut och så fruktansvärt kul ut att dansa! men vill inte kunna värsta hardstyle shuffle för det är ju bara helt sinnessjukt haha men så som dom dansar i videon verkar ju inte helt omöjligt att lära sig? 

blir på så bra humör när jag hör låten!

vill ha

som sagt älskar jag H&M och jag är nog inte den ända.
alla dessa saker nedan är saker jag vill ha från H&M, dock har jag inte riktigt råd med allt på en gång utan vet att jag i alla fall ska ha shortsen och troligen linnet, och kanske bikinin eller skorna? haha fan, det är svårt att välja när man har begränsat med pengar.. 



ny mobil inom kort

ja, jag måste nu beställa en ny mobil för att jag inte hittar min förra. innan vi åkte till asien så la jag den på mitt rum men tydligen har den nu efter 3 månader fått ben och sprungit iväg ut ur mitt rum.. för jag hittar den fan inte! till och med mamma kommer ihåg när jag gick in på mitt rum för att lägga min mobil innan jag reste, och jag har för mig att jag la den i min nattduksbordslåda men ikke. har letat i hela mitt rum, över allt men ingen mobil. 
är inte det helt sjukt? vart skulle jag annars lagt den lixom förutom i mitt rum? finns det spöken som kan flytta på saker? man börjar verkligen undra för så yr kan jag väl fan inte vara och lägga den på ett ställe där jag inte hittar den efter 3 månader? eller?

jag vet i alla fall vilken mobil jag ska ha och vilken operatör. det blir LG Optimus 2X med abonnemanget Halbop Hallå Plus där jag ringer till alla operatörer för 19 öre/minuten, 3000 fria sms och 3GB mobilsurf ingår. och med allt detta betalar jag 229 kr i månaden de första 6 månaderna och sedan 279 kr, då betalar jag bara en startavgift på 53 kr. tror detta blir bra! för Halbop går i Telias nät så jag får Sveriges bästa teckning, inte som Telenor och 3 och alla de andra operatörerna som har problem med teckning hit och dit. 

denna mobilen är också den bästa mobilen på marknaden just nu och kommer hålla sig ''modern'' under de 2 år som jag ska ha den så det är skönt. den är verkligen prisvärd för det finns mobiler som är dyrare och ganska mycket sämre. 



underbart väder eller vad

var så underbart att vara hos Biggan i detta fina och underbart varma vädret. slapp vantar, mössa och jacka på mig som jag tvunget behövde i förrigår när jag longerade henne. nu kunde jag nästan stått i linne, fyfan va gott. 
körde inte så hårt med Biggan idag, fick bli lite skritt trav och några runder galopp. sen skritt och trav med lösa inspänningar för det var så varmt så hon blev snabbt svettig. 

fick inga bra bilder men blev någon hyffsad. man ser att hon måste muskla sig men det ser jag bara fram imot att jobba med :D tänkte börja rida henne nästa vecka som ska bli så kul.






mot stallet

ja, kan nog börja säga att jag ska till stallet! börjar redan känna mig hemma där och trivs så bra med människorna som är där, stallet är hur bra som helst och såklart Biggan som är underbar, det jag har lärt känna av henne i alla fall. 
ska longera henne veckan ut och nästa vecka hade jag tänkt sätta mig upp på henne och bara skritta, längtar som ett litet barn!

tar med kameran också för det är ju så fint väder idag och hade tänkt borsta Biggan ordentligt fin så jag kan ta något fint porträtt av henne för hon har så fint huvud, ponny liknande som Sandra sa!



in till staden

om ungefär en halvtimme ska jag ta moppen ner till viken och ta bussen in till stan för att möta Alexandra som jag inte träffat på hur länge som helst så det kommer bli skitkul. gå lite i stan och sitta på ett fik och snacka massa skit, det blir fint. 
idag är det inte så jättefint väder, dock regnar det inte men hade gärna sett lite sol på himlen..

såhär ser jag ut idag i alla fall. dock är jag så trött på min skinnjacka så jag vill spy, tycker den är så ful nu. får försöka hitta en ny vårjacka idag i stan men har ingen aning vad jag vill ha för någon.. men är ju tvungen att ha denna för jag har ingen annan, tror jag? orkar inte leta iaf haha

linne: H&M
tröja: H&M
jacka: H&M
halsduk: only
jeans: miss sixty
skor: converse
väska: esprit

ett fett leende bjuder jag på bara för att jag är så glad :D


fina Biggan

denna kvällen har varit hus mysig som helst. Sandra kom vid halv 7 och då åkte vi till Biggan som jag nu har hand om. vi longerade henne, först skritt, trav och galopp och sedan med inspänningar för att hon skulle söka sig neråt i skritt och trav. Hon söker sig väldigt lätt ner och verkar vara känslig i munnen och tar inte stöd vilket är mycket positivt. längtar tills jag ska rida henne. ska longera henne några dagar till sen blir det att sitta upp, dock den första veckan bara skritt. sedan ökar vi på med trav och senare galopp.
älskar redan denna hästen :D tycker hon är så underbar. hon är så snäll, inte för pigg men inte lat och ja, perfekt häst för mig!

ignorera att schabraket är något litet haha..


här springer vi..













vila i frid Govina

idag fick du äntligen åka till Trapalanda (hästarnas himel) efter att haft ont länge. jag hoppas du får det bra där och att du kan springa utan att ha ont.
tack för de stunderna jag fick med dig fina lilla ponny <3



snabb, enkel och nyttig frukost

havregrynsgröt. det är vad jag brukar starta min dag med för att det går snabbt, mättar och är så jävla gott!

1. häll upp 2 dl vatten i en skål du kan mikra


2. häll i 1 dl havregryn i vattnet och lite salt (ett kryddmått om man ska vara exakt)


3. sätt skålen i mikron på 650W i 3 minuter. rör om någon gång under tiden


4. nu kan du ha till vad du vill, det jag brukar ha är lite socker, mjölk och min mormors jordgubssylt. vill du vara ännu nyttigare och inte vill ha något socker så häller du på lite bär innan du mikrar gröten, då får du saftiga och varma bär på vilket också är supergott och en aning nyttigare!

Enjoy


enkelt och snyggt

jag kommer nog köra mycket på enkelt och sött i sommar. älskar vita toppar med lite spets eller virkat, ungefär som denna nedan, en kort model med vida ärmar med spets. sjukt snyggt med korta linnen eller tröjor som visar en liten liten del av magen. älskar även slappa tröjor/linnen och linnen med djup uringning under armhålan är så hett.
slitna jeans shorts är så snyggt, gärna i boyfriend modell. ska skaffa mig ett par inom kort om jag får tag i ett par!
som ni kanske vet köper jag nästan aldrig märkeskläder, jo i så fall jeans, väskor, skor och så men inte annars. 


tröja: lindex
halsduk: only
jeans: H&M (har klippt av dem själv)
skärp: vet ej
skor: converse
väska: esprit


klippt och färgad

Igår var en riktigt bra dag, den började med att jag åkte till Hyllinge till min systers kompis Carro som är frisör, hon klippte och slingade mitt hår och jag blev faktiskt riktigt nöjd, dock tror jag att jag ska slinga det en gång till fast i en annan färg för att få håret mer jämnt. Vi får se. 
Efter det så åkte jag och Marcus till Familia i hopp om att hitta ett par shorts inne på HM eller på Gina Tricot som funnits på Väla men som varit slut. Men de fanns inte ens där så jag blev lite besviken.. Sedan bar det av till Elgiganten för jag är tvungen att köpa ny mobil på grund av att jag inte hittar min gamla?! För innan jag åkte till Asien la jag den någonstans men kan inte hitta den igen så ny mobil måste det bli, skriver om det i ett annat inlägg.
Senare så kom Ida och Neo hit och det var bara så underbart att träffa Neo igen. Har ju inte träffat honom på över tre månader och innan jag åkte till Asien kunde han inte ens gå, prata eller något men nu springer han, han dansar och han har börjat prata lite smått. Han dricker även själv ur glas nu! Helt sjukt hur han har förändrats.
Vid 7 var det egentigen planerat att Sandra skulle komma hit och vi skulle åka ut till min nya medryttarhäst, men Sandra fick komplikationer i schemat (haha) så hon kunde inte, men jag åkte dit själv och longerade lilla Biggan som hon så fint heter. Gick jättebra!
Men idag kommer Sandra och ska följa med mig dit, så det blir kul :D Ska be henne ta lite foton också så ni får se vad det är för typ av häst och hur hon som ser ut!
Ja, lite av min dag igår som sagt.

Här är resultatet av mitt hår. Men som sagt tycker jag själv att jag passar bättre i mörkt, men ville förändras lite så mörkt hår blir det igen till hösten tror jag!


Här är jag i mörkt och långt hår som jag bara ääälskade och saknar så sjukt mycket! Men det mörka får vänta.

En del från min resa

I detta inlägg kommer ni få se lite bilder ifrån några av mina favoritstunder från min resa!

Thailand - Koh Lipe, en jättemysig liten ö


Thailand - Krabi, ett tigertempel som ligger på ett berg med över 1000 trappsteg upp


Thailand - Khao SokKhao Sok, nationalpark med regnskog


Thailand - Ayatuya, en stad med massa ruiner som är flera hundra år gamla


Thailand - Bangkok, så jävla cool och fruktansvärt stor stad


Thailand - Chiang Mai, tigerkingdom där man fick klappa tigrar


Laos - Luang Prabang, seiöst världens godaste mat åt vi här


Laos - Luang Prabang, red och badade med elefanter


Laos - Luang Prabang, hyrde motorcykel/moppe


Laos - Luang Prabang, underbart vattenfall med turkost vatten


Laos - Vang Vieng, feststad med massa barer längst en flod, kallas tubing


Indonesien - Ön Gili Trawangan, strand, sol och bad


Indonesien - Komodo - Ön Rinca, såg världens största ödla (Komodo Dragons) som bara finns där i hela världen



Indonesien - Komodo, världklass dykning och snorkling, underbart



Indonesien - Bali - Ubud, monkeyforest som var riktigt roligt


Indonesien - Bali - Ön Nusa Lembongan, softade vid poolen


Indonesien - Bali - Kuta, min unerbara syster kom ner så vi festade några kvällar


Indonesien - Bali - Kuta, blev en del festande den sista tiden och vi träffade folk vi träffat i Laos, coolt


Får jag hoppas denna gång?

Gårdagen var helt underbar för jag fick ju träffa min finaste Sandra som jag saknat sönder :D Hon kom och hämtade mig och sedan stack vi till Väla vilket var väldigt spännande för min del. Har ju inte varit där på jättelänge och det var lite saker som hade ändrats. Men det bästa var ju att man kunde gå in i en affär utan att bli påhoppad av försäljaren som man bli nere i Asien haha x) Men men, Sandra skulle leta efter skor men det blev allt annat än skor, hon shoppade massa snygga sommarkläder men inga skor haha.. Jag köpte bara hårspray och en bandeau bh i spets inne på Gina Tricot för bara 69 kr tror jag det var! Perfekt att ha under alla slappa linnen som man kommer ha i sommar!
Och det var ju Valborg igår också! Jag och Marcus stack hem till Sofia i Rydebäck med massa gott folk och förfestade där vilket var riktigt roligt som vanligt. Sen drog vi vidare till en fest i Gantofta som var ganska död när vi kom för alla hade typ stuckit in till stan men det blev roligt ändå, för vi är ju bäst haha.
Vaknade hemma hos Marcus idag och jag var tvungen att sticka hem ganska tidigt i och med jag har tittat på hästen idag. Vilket gick väldigt bra och hästen och ägaren verkade hur bra som helst. Jag longerade henne (Biggan) och det gick hur fint som helst så jag ska dit nu nästa vecka igen och longera för hon har inte varit igång på ett år men är ändå hur fin som helst i kroppen, dock är hon inte i topptrim, men det ska vi nog ordna när jag kan börja rida henne:)

När jag kom hem städade jag och tvättade alla skitiga ridkläder, gjorde rent mina ridstövlar som blev svarta efteråt vilket dom inte var innan! Sen satte jag mig vid tvn och märkte hur trött jag var, och mådde inte helt 100 för hade nysit hela dagen seriöst kanske 50 gånger så jag gick in i sängen och sov vilket var så skönt. Känner att jag blivit förkyld för känner mig tung i huvudet, trött, näsan rinner och jag nyser, nyser och nyser.. 

Bjuder på en flummig bild på mig vid en flummig utgång på Bali!


RSS 2.0