Kan man ha för många skor?

Var på stan idag med älskling och gick in på dinsko en sväng för att titta lite. Hittade faktiskt ett par skitsnygga skor som jag ville ha, dock köper jag inget här uppe då jag inte orkar släpa med mig det hem. 

Det var dessa skorna nedan, kostar 399 kr och är mycket snyggare på!

Hittade också ett par liknade på nelly.com som också var riktigt snygga, dock vet jag inte vilka jag tycker är snyggast. Dock går dessa på 699 kr. Älskar den grova sulan på båda skorna!

Ett måste i vår och sommar!

Den vita kavajen känns ju så rätt i vår och sommar och är ju så sjukt snygg! Helst en lite slappare och längre modell som denna nedan som kommer från Gina Tricot och kostar 399 kr.


Färglada jeans. Jag personligen är inte så mycket för skrikande färger just på byxor men dessa jeansen här nedan skulle jag lätt vilja ha i min garderob. Både neonfärger och pastellfärger är ju inne i vår och hur snyggt är inte det?
Båda jeansen kommer från Gina Tricot och kostar 299 och 399 kr.


Nitade ballerinaskor. Hur coolt är inte blandningen mellan den söta ballerinan och de tuffa nitarna? Kommer från Modekungen.se och kostar 699 kr.

Äntligen!

Imorgon står Sundsvall på schemat och jag tar tåget 11.21 och kommer fram 21.47. Ingen rolig resa jag har framför mig men vad gör det när jag får träffa min älskling? Kommer mest sysselsätta mig med att lyssna på musik och surfa på mobilen, gillar inte att sitta och läsa då jag lätt blir illamående, även på tåg! Men men, jag överlever nog ;)
Kommer hem igen den 3 april, alltså om 13 dagar!


Earrings

Hittade även två örhängen som jag bara älskar! sjukt coola och sjukt snygga att ha dem antingen båda samtidigt i var sitt öra eller för sig själva


Sommaroutfit

Igår var jag på Väla en runda och hittade ett par skitsnygga shorts med lite högre midja. Eftersom jag inte har ett par såna så var jag ju bara tvungen att köpa dem!
Nu väntar jag bara på sommaren så jag kan börja använda dem. Dock så känns ju sommaren ganska långt borsta just nu..


Sundsvall

På torsdag nästa vecka åker jag upp till Marcus i Sundsvall och stannar där till den 3 april. Ska bli skönt att komma ifrån allt lite och bara få vara med Marcus ett tag. 


Dendär Kissie

Har aldrig varit ett större fan av Kissie och har enbart läst hennes blogg för att hon provocerat, förstört sitt utseende och har varit allmänt knas i huvudet = underhållande läsning! Nu leker hon vuxen och världens snällaste fast hon ganska ofta smygprovocerar och har lite dubbelmoral, men jag måste säga att hon har blivit hyffsat snygg. Det som förstör hennes utseende är hennes gigantiska tuttar och läppar, plus att hon hade behövt lägga på sig ett kilo eller två. 
Men vi alla växer väl upp och hon har väl insett att hon betett sig som en barnrumpa och vill nu komma ner på jorden. Tror dock hon har spelat hela tiden, den där kaxiga, modiga Kissie som hon spelade på bloggen är egentligen en svag liten flicka som är otroligt rädd och feg i verkligheten. Hoppas hon har funnit lite självförtroende på vägen och växt lite som person!

Håller ni inte med om att hon börjar se bättre ut och fått en snyggare klädstil?

Träning

Igår blev det träning i det fina vädret hemma i padocken med Tea och hennes ena ponny. Skulle egentligen blivit träning förra veckan men då var tränaren sjuk så det blev igår istället. 
Det gick jättebra och Biggan tyckte det var skitkul verkligen, hon riktigt taggade till på hindrena och var väldigt pigg och positiv vilket var kul. 
Imorgon blir det träning igen, dock i ridhuset, som vanligt. Kommer träna varje onsdag nu framöver vilket ska bli roligt.

Imorgon har jag tänkt att vi ska ha på oss detta. Alltid roligare att rida när man vet att allt är snyggt och matchande, eller hur?

Ska dock ha ett annat pannband med svarta stenar och ett par nya ridvantar från Jacson
Träns - Olika delar, dock allt från Hööks
Sadel - Morris & Nolan
Maringal - Claridge House
Skydd - Eskadron
Shabrak - Gold Medal
Ridbyxor - Jackie
Stövlar - Tretorn
Väst - Ullared
Fleece - Ullared
Hjälm - Lami-Cell

Elfenbensvit skinnkacka

Så, nu är denna jackan äntligen beställd och jag älskar den och hoppas den är minst lika snygg i verkligheten! Min syster beställde en i svart så vi byta och låna varandras ibland :) 
Det som är snyggt med jackan är att den inte är vit utan gräddvit eller som den heter: elfenbensvit! Plus att både dragkedjorna och nitarna syns och sticker ut mer än på den svarta jackan. Kommer bli sjukt snyggt till våren och sommaren, längtar tills den kommer!


Några lappar fattigare

Var iväg på City Gross för att hitta täcke och det gjorde jag. Blev ett Haglunds ''övergångstäcke'' 100gr + 100gr avtagbar hals. Täcket kostade 500 kr och halsen 250 tror jag. 
Hittade även två par Mountain Horse ridbyxor som var på 75% rea. De blåa skulle egentligen kostat 1000 kr men kostade nu 250, och de svarta har kostat 1100 kr men nu 275 kr. Kallas KAP! Hittade ett par mörkgråa helskodda också men det fick räcka med två par. Älskar City Gross hästavdelning :)



Rubrik?

Denna veckan har jag knappt haft tid eller ork att skriva här, har jobbat 6 dagar denna veckan och efter det har det blivit stallet och sen hem och äta och sova typ. Jag är i alla fall ledig idag men ska jobba hela nästa vecka också. 
I torsdags hade jag och Biggan vår andra markarbetsträning som gick bättre än den första. Ska även ha vår första hoppträning på onsdag, kommer bli skitkul, dock lite nervöst. 
Ska iväg snart och köpa ett regn/utetäcke 100g med hals till Biggan, för nu blir hennes vintertäcke alldeles för varmt! Det är ju ofta sol och knappt minusgrader längre, så det bli nog bra. 


RSS 2.0