hej och nej, jag är inte död

ojdå, jävlar va längesen jag skrev här då.. hela tio dagar sen. jaha, vad har hänt då? jo jag har börjat jobba och har fullt upp hela dagarna som består av jobb, körskola och stallet. så när jag kommer hem vid halv 10 och har duschat och sånt vill jag bara slänga mig i sängen och sova. och dessa helgerna så har jag varit på massa festligheter så inte pallat eller orkat skriva då heller eftersom jag blir något bakis..

ska i alla fall jobba 3 veckor till bara. fick bara en månad men efter det så blir jag troligen en av maxis extrapersonal och extrapersonal till min bror kompis i hans korvkiosk :D så efter blir det lite mer jobb vilket är megakul! 

jaja vad har jag gjort idag då? vaknade hos marcus och vi stack upp till väla för att hitta present till min styster som fyller 25 imorgon. efter det åkte vi hem till mig och sen åkte han hem på kvällen, så då stack jag till stallet och tog ett pass på banan som gick så bra! tränade på övergångar från skritt-trav och trav-skritt med sporrar för att få upp hennes känskighet för skänklarna. det gick skitbra och hon fattade fort vad det handlade om. hon sparkade också mycket mycket mindre i galoppfattningarna! hon hade bjudning heeela ridpasset vilket hon INTE hade för några dagar sen då hon var seg som smörkola.. 

nu ska jag försöka nanna för imorgon blir det jobb!

bjuder först på några bilder från förra helgen






ooops

som ni vet nu så tonade jag ju håret igår, SJÄLV, och ja det gick ju bra och jag blev väldigt nöjd. men.. så ropar mamma från badrummet:
- MALIN, är det du som spillt hårfärg på mattan?!
jag då tänker ''ooops..'' och säger:
- eh va? vadå då?
- det är ju bruna fläckar på den!!
- hehehe eh nej inte vad jag vet.. 

jaja whatever, tvätta den eller köp en ny, hur dyr kan den vara? he he he.. inte lätt när man ska kleta in huet med massa färg SJÄLV och inte få det typ överallt.. hade på armar, mage, ansikte och ja lite överallt, men eftersom det bara var toning så gick det superlätt bort :D på mig i alla fall, kanske inte på mattan.. TO BAD för den ju! haha skaffa hud liksom. sär.

i alla fall så har jag traskat runder såhär idag, mer eller mindre. och ja, eh, vet inte vad som händer med mitt nagellack.. hittar inte nagellacksbortagaren så jag får gå såhär och se allmänt fattig ut :) men vad gör det om hundra år?

nu är den på plats

lite efter men nu är jockes gravsten på plats i alla fall.
otroligt vacker är den och tror han är mycket nöjd! gud vad tiden går, nu är det 1 år, 3 månader och 29 dagar sen ditt ljus släcktes. känns mer som 5 år eller 2 månader sedan.. vet inte riktigt. 
hoppas du har det bra där du är, vi alla saknar dig. vet inte riktigt när vi ses igen men hoppas det blir om ett bra tag i alla fall!
vila än en gång i frid!



om någon undrar vem jocke var så var han min systers kille (skulle bli man) och de har en son som bara var 4 månader när han dog (underbara Neo).
han var den gladaste, spralligaste, barnsligaste personen jag kände och så jävla full av liv. gick inte en stund man hade tråkigt när man hade honom runt om sig för han hade så jävla mycket hyss och bus för sig hela tiden och gjorde så man dog av garv. han var en så varm och snäll person och omtyckt av i princip alla, en människa som gjorde så andra mådde bra och satte ett leende på varje peron han var med.
han avled i en tragisk olycka på sitt jobb där han fick en betongvägg över sig. en sak som INTE får hända men som hände.


love tattoos

nu jävlar ska jag gå och boka tid till ännu en tatuering! vet dock inte vart jag ska gå men ska höra med min syster, som även gjorde denna tatueringen på bilden nedan i onsdes. så jävla cool och så typiskt henne, den passar henne som handen i handsken. 
jag ska också göra bakom högra örat men jag ska skriva styrka uppirfån och ner. längtar så mycket! funderade först på att skriva strength men tycker styrka på svenska låter så mycket kraftfullare och starkare!

vill även ha i nacken (eller lägre ner än själva nacken) och kanske skriva: lev ditt eget liv för du kommer dö din egen död, eller något liknande. men eftersom jag inte är säker på vad jag vill skriva där så väntar jag med den!


brunett igen!

eller ja, var ju aldrig blond direkt men hade ju ljusa slingor och nu har jag tonat det mörkare.
tyckte inte slingorna var fina längre och blev gulare och gulare, plus utväxt och skit så jag köpte mig en toning och tada! köpte en av goldwells toningar från bellbox på familia, ingen aning vilken av dem men en hjälpte mig att välja rätt färg så att mitt hår inte skulle bli grönt. för att det inte ska bli det så måste man använda sig av en varm färg, dock kommer jag nog tona det till en kallare färg sen när denna tvättats ur. 

men typ såhär blev resultatet. svårt när man inte kan ta i solljus och min spegel är väl inte för ren hehehe (dock putsade jag den inte för så länge sen, kasst). mitt hår börjar även växa till sig fint, dock måste jag klippa mig snart, typ nu!

can't sleep

ja så jag ligger i sängen och lyssnar på musik istället! 

för övrigt så ska inte biggan ridas på 3-4 dagar pga hon troligen träckt sig i hagen. när jag skrittade iväg från stallet så haltade hon på ett av frambenen och det kändes och hördes DIREKT! så jag vände och kallade på maria (hon som bor på gården som är hästmassör) och bad henne att titta på henne så jag sprang med biggan på gården men hon kunde bara se lite lite på vänster bak men inget farligt, men inget som jag kände. så jag hoppade upp och då började hon halta fram. och maria sa att hon troligen sträckt sig i hela sidan, ryggen men kan börja ridas om 3-4 dagar! 
lilla plutten, blir så orolig! tur man har kunniga människor runt om sig! 
och föresten ska jag låna marias dressyrsadel :D eller ska prova om den passar biggan. den är en riktig jävla sadel kan jag säga, sjukt djupt säte och stooora ''klossar'' vid låren. biggans dressyr sadel är lite för liten för mig och ingen riktig dressyrsadel då den inte har djupt säte eller bra stöd för benen så det kommer bli skitkul om hennes sadel passar biggan för den ser otroligt skön ut. dock var den typ hel grön (av mögel) när jag tog fram den för maria rider inte längre och använder ju inte den så jag fick putsa upp den ordentligt, men så fin den blev! dock synd att den är mörkbrun för biggan har bara svart utrustning, men får väl hitta ett mörkbrunt träns då också ;) 
snutsnackat om häst!


kiss me, k-k-kiss me
infect me with your love, and fill me with your poison
take me, t-t-take me
wanna be your victim, ready for abduction
boy, you're an alien, your touch so far away
its supernatural, extraterrestrial

älskar den låten, går på repeat nu när jag ska sova haha!


shopping

idag har jag varit och ridit biggan som var på toppenhumör! red ut barbacka och både skritta, trava och galoppera. wow liksom haha nej men det var kul. min balans är ju inte den bästa men det gick bra :D 
efter det hoppade jag in i duschen och stack till väla själv. tycker det är skönast faktiskt. kan man gå och titta på vad man vill, hur länge man vill osv! blev riktigt nöjd över mina köp, allt var typ fynd. de har ju rea överallt nu ju..
priserna kanske inte stämmer, orkar inte gå och hämta kvittot men det är på ett ungefär!

khakigrön tröja från bikbok 75kr (rea 50%). beige linne bikbok 129kr


grått linne bikbok 75kr (rea 50%). vitt linne m. tryck gina tricot 149kr


vit bandeau bh gina tricot 79kr. har även i svart och jag ÄLSKAR dem, supersköna


fräck en flugjävel

nu för några minuter sedan så sätter sig en vanlig husfluga sig på min arm. innan jag hinner vifta bort den så sticker/svider det till där flugan sitter. tänker inte så mycket på det men några sekunder senare sätter sig flugan på mitt finger och då stickder/svider det till ännu mer! alltså det gör ganska ont och jag får nästan slå bort flugan från mig.
HAR FLUGAN BLIVIT SPRITT SPRÅNGANDE GALEN? alltså den bet mig den jävlen! aldrig varit med om i hela mitt liv att en vanlig husfluga kan bitas. har ni det?!



filmtips

gick in på denna tjejs blogg och fick se att hon tipsade om en film hon sett. som vanligt laddar jag alltig ner och ser på dem! och denna filmen ångrade jag inte att jag laddade ner.
har nog aldrig sett en så grov film som ändå är så sjukt bra och verkligen gripande. ingen vanlig film som jag tidigare sett. om man inte är känslig så tycker jag verkligen att man ska se denna, dock bara om man INTE är känslig, för den är väldigt grov och riktigt hemsk! dock rekommenderar jag den starkt!

det handlar om en oskyldig tjej som blir brutalt våldtagen av 5 killar som hon sedan hämnas på. 
she's just an innocent girl
so was i..

- she's just an innocent girl!
- so was i..


märke hit och märke dit

detta med märkeskläder eller märkes saker över huvud taget. jag hatar det. som dessa kläderna nedan från hunky dory är ju HUR snygga som helst men till ett så sjukt överpris, priset på dessa plagg ligger runt 1500 kr.
vad betalar man för undrar jag? plagget eller märket? man kan ju gissa.. och vem köper det om man nu inte är snor-rik eller som vissa som FÅR pengar av tex en förälder eller annan?! en tjej som jag kan ju bara drömma om dessa kläder om jag nu inte vill köpa ETT plagg i månaden för 1500 kr. inte ens det, kan köpa ett halvt.. 
varför kan inte lite billiga kläder se ut såhär? för det är sååå min stil, fast jag knappt äger ett plagg som ser ut som något av dessa, men vafan jag har ju inte råd!
som sagt så skiter jag fullkomligt i märket på kläder, jag köper för att något är snyggt och det spelar ingen roll om just det plagget är köpt på ullared. som jag läste på en blogg för ett bra tag sen:
''det är så störigt om man ser en snygg tröja tex inne på H&M, för man kan ju inte köpa den för det är ju inget märke på den''! 
vad är det för fel på den personen egentligen? och sen skriver personen också om hur dålig kvalite det är på vissa svindyra märkeskläder, ja då köper ju personen inte plagget för att det är bättre kvalite, nej utan för att det är ett märke (och för att det är snyggt såklart) men inte för att det är bra kvalite på skiten. 
om jag hade överflöd av pengar så skulle jag också köpa såkallade ''märkeskläder'' för att det är SNYGGT, men hade absolut inte slutat handla på tex H&M för det! 

lite plagg man inte skulle tackat nej till precis! loooove


får får får, nej får får lamm!

sett denna för länge sen men hittade den igen och det är ju så jävla coolt hur skillad man är att kunna göra något sånt.
men bäst tycker jag är fåren som springer runt där med sina fina ljustäcken, hur sött är inte det :D kanske skulle skaffa sig ett sånt till hästen när man är ute och rider i mörker eller?! hahahah


trött

varför är jag så jävla trött för? vaknade av att älskling kravlade på mig i sängen och jag bara tänkte: skjut mig, jag vill SOOOOVA! men jag hade ju sovit i 9 timmar men kände mig ändå så jävla trött. och tröttheten har fan inte släppt, mina ögonlock känns så tunga och jag borde verkligen inte vara trött! tror jag är så trött för jag håller på att bli förkyld, blir täppt i näsan när jag ska sova och halsen river morgon och kväll. ahh pallar inte..
tydligen har jag gått ner också för marcus föräldrar har varit borta 3 veckor på semester och idag sa hans mamma till mig: vad smal du blivit malin! jag: va? jag? smal? neeej!
har inte vägt mig så vet inte om det stämmer eller inte men jag tycker det inte i alla fall haha..

aja ska bort till stallet sen och funderar på att skritta utt barbacka en runda. dock kommer hon nog vara ganska pigg nu när hon vilat i två dagar. vi får se vad vi hittar på, men inget ansträngade för mig i alla fall!

bjuder på en bild på snyggingen själv (biggan alltså haha) och de två busfröna i bakgrunden!


mini shopping

efter marcus slutat jobb så kom han och hämtade mig för en tur till väla. dock hittade jag ingenting men letade inte efter något speciellt heller. marcus hittade i alla fall ett par nya skor, för hans andra nya skor blev stulna hemma hos hans kompis när dom förfestade. snacka om fattiglapp som snodde dem, sorgligt. 
vi tog även en sväng till hööks och där hittade jag det jag skulle, vita benlindor och 3-delat eggbett. har även beställt ett par ridskor på ridbutiken jag var på häromdagen, ett par svarta treadstone jodhpur med vit söm, för de hade inte min storlek hemma, typiskt. och till dem vill jag ha ett par passande chaps, så jag tittade lite på hööks. hittade ett par snygga svarta med vit söm som jag tror passar fint till skorna. ska köpa dem efter jag fått skorna och verkligen se så det ser bra ut och passar! 

vita lindor för 99 kr. dock är dem hur långa som helst, men har klippt av dem till en passande längd (mätte med ett par andra lindor). och ett 3-delat eggbet för 279 kr


och dessa kostar 589 kr som jag även tänker blinga som på bilden i förra inlägget! ursnyggt och inte för mycket liksom



bling bling

ja bling bling är väl inget nytt inom hästvärlden precis, men jag tycker det är riktigt snyggt och piffar upp saker. dock ska det användas med måtta, det bli lätt förmycket! men att ha ett fint strass pannband, eller blinga sin hjälm eller stövlar tycker jag är lagom. man kanske inte behöver använda allt på samma gång men ni fattar.

jag köpte ju lamicell transformer hjälmen igår och det är ju jättepopulärt att blinga dem, och jag tänkte blinga min också! hur vet jag dock inte än och med vilken färg. antingen blir det med vita eller svarta swarovski stenar :)


orange

har ju visat den oranga fodralklänningen jag köpte för ett tag sen men som jag inte trode jag kunde ta på själv. provade att ta på mig den idag och det var ju inga problem alls, har mina hemligheter ;) haha. 

dock vill jag göra den kortare, lämna in den till en skräddare eller något eller så får man bara vika upp den och nåla fast den när man ska använda den. för den ser helt sinnessjuk ut när den är så lång som den ska vara.. riktigt mycket ue på det! som ni ser själva på bilden så är den SÅ mycket snyggare kort! 

lång vs. kort


det jag hatar..

är att duscha.. ja det är sant. nu är det ju inte så att bara för att jag hatar att duscha så duschar jag inte. jag duschar en gång om dagen och håret när det behövs vilket blir ca 3 gånger i veckan. 
ett exempel när jag verkligen hatar att duscha är: när man kommer hem från stallet på kvällen, man sätter sig ner för att lugna ner sig efter ett hårt ridpass.. sen är man KÖRD! sen pallar man ju inte resa sig igen men man vet att man MÅSTE duscha eftersom man luktar både häst och svett.. och ibland också hästsvett haha!
jag står ALDRIG i duschen och bara står, så vattnet bara rinner över mig. nej, jag gör alltid något! shamponerar håret, rakar benen eller whatever. när det är klart så går jag ut! det som också är otroligt jobbigt är ju att torka sig, torka håret, tvätta ansiktet och allt dedära möget. jag smörjer aldrig in kroppen längre för jag orkar aldrig, eller nej, det behövs inte! min hud är inte torr för att jag inte smörjer in mig, tvärt om! jag smörjer endast in benen när jag rakat dom. när jag nu pallar..

INTRESSANT va?! haha nej men nu vet ni läget lixom. hatar kanske är ett starkt ord men jag ogillar det! DOCK finns det ju undantag då jag kan stå i duschen och tycka det är skönt med varmt vatten, men det är bara om jag själv är kall :D juste, jag hatar också att duscha i för varmt vatten! DÅ blir huden torr och man kan knappt andas av all denna ånga. så ni vet, ja nu vet ni!






lite kär

blev helt kär när jag såg denna klänningen! även sett den på catwalk videon som dom har på nelly och den var ju såå fin! billig var den med, bara 279 kr. dock vet jag inte om jag kommer använda den och NÄR jag ska använda den, om jag ens passar i den.. marcus hatar ju långklänningar och tycker dem är så fula så jag kan ju knappast använda den när jag är med honom. fan.


rösta!

spela roll om du rider eller inte, vill ha ALLAS röster om vilken som är snyggast för det står mellan de två, och jag vet inte vilken jag ska köpa.

så hur jobbigt är det och bara skriva vilken du tycker är snyggast! vore schysst. haha ue vilket ord.. 




en rubrik

idag var första gången jag red biggan barbacka (wow) haha nej men.. skrittade bara ut en runda och det gick ju finfint! dock tycker jag hon behöver lite mer muskler i ryggen för det är inte jätteskönt att ha en ryggrad mellan skinkorna :o hahaha.. dock så satt jag ju bara och bara åkte med, när man väl rider barbacka får man nog sitta på ett annat sätt för att inte helt skava upp röva! :)

imorgon blir det körning och plugg på körskolan, fan, bara 5 veckor kvar till uppkörning och skrivning.. dör..




big biggan

idag följde marcus med mig till stallet och knäppte några bilder på mig och biggan!
hon var lite tung att rida idag och ganska bråkig i galoppfattningarna men på slutet var hon verkligen mjuk och fin och hade bra bjudning. 
så synd att dressyrsadlen inte passar mig, den är 16 tum i sätet och lite för liten för min rumpa haha. jag kan rida i den och så men hade behövt en större för har lite svårt att sitta ner i den. måste jobba på armar, händer, och ja hela sitsen men får ju inte så jättebra sits i hoppsadlen och med biggans stora mage som är ivägen för mina skänklar. ska ta foto med dressyr sadlen en dag också så får vi se hur det ser ut. 
jobbar på hennes gräsmage, men vafan, det är ju sommar ;)

bjuder på lite bilder och en minifilm av galoppen!









lite sämre bilder..






lite galopparbete

kan inte säga mer än HAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
är inte såna här bilder så jävla klockrena?! kolla hans hue där bak! alltså jag DÖR!
bilden är inte speciellt seriös för övrigt men han tar fan priset! hahahahahaha
älska denna bilden för kan inte sluta skratta åt den!
vilka jävla minnen alltså <3


bilder på g

hoppas jag kan ta lite mer bilder som jag kan lägga upp här på bloggen för känner att den blivit väldigt livlös nu förtiden. men jag har ju ganska fullt upp med att ta körkort och att rida. 
hoppas i alla fall att jag kan tvinga med marcus till stallet på lördag så att han kan ta lite bilder på mig och biggan! får muta han med något haha ;D

föresten hade jag och marcus 3,5 år i tisdags :D gud vad tiden går fort. det är snart ett halvår sen vi reste ner till asien, VART tar tiden vägen?! 



herre min skapare

shit, fick precis hem ett brev där jag fått mina tider för uppskrivning och uppkörning. den 16 och 17 augusti gäller det! hjälp, jag har redan fått ont i magen och känner redan hur nervös jag börjar bli, fatta då hur nervös jag kommer vara när jag gör proven!!! jag blir så jävla lätt nervös och när jag är nervös går allt åt helvete! jag kan inte hantera nervositet och jag HATAR känslan.. ååh, gud hur kommer detta gå?

nu jävlar ska jag sitta på körskolan varenda jävla dag och plugga in allt i min skalle ända tills jag ska göra proven! 

den 17 augusti hoppas jag att jag kan sätta mig ensam i en bil och köra vart fan jag vill!!! annars kommer jag slå sönder något.. haha eller inte


typ godnatt

alltså nu har jag typ ingenting att skriva om.. fått mer eller mindre bloggtorka. vem bryr sig ens? eller? 

ska i alla fall attakera marcus i sängen nu, typ banka skiten ur honom eller något liknande. hmm.. kanske gör såhär, ställer mig upp i sängen och sen kastar jag mig ner och armbågar han i magen? nee lite taskigt. ska kittla honom under fötterna istället, brukar jag alltid göra på mina katter. 

ses

föresten så dog jag precis när jag såg denna bilden. satt EXAKT så. kanske därför jag dog. true words iaf


godnatt


RSS 2.0