Höst & vinterjacka

Jag har tittat runder på höst och vinterjacka och hittat några fina, och billiga! vill verkligen inte lägga ner massa pengar på en jacka, har redan en vinterjacka från Levis jag vill använda detta året igen men vill ha något att byta med!

Börjar med höstjackorna jag hittade!

Denna är min favorit! Från Asos och kostar bara ca 500 kr


Också snygg från Asos, 400 kr


Från Bubbleroom men finns även på Vila, 500 kr


Vidare till vinterjacka som är så sjukt svårt att hitta och veta vad man vill ha

Söt vinter/höstjacka från Bubbleroom, 500 kr


Helt okej vinterjacka från Bubbleroom, bara 600 kr



Hest

Nu sitter jag här hemma och dör en smula, är både trött och hungrig. MAT!?
Jag åkte ju och provred hästen idag, en nordsvensk, kanske inte den ''finaste'' rasen men hästen var jättesöt, dock lite rund om magen men det kan man träna bort! Hon var jättego och jag började rida i paddocken och fick känna på henne lite. Hon har tävlat LC och LB så hon kunde lite. Ägaren tyckte det så jättetrevligt ut när jag red och att hon fick jobba lite haha. Galopperade på stubbfältet lite och det gick som fasiken, mysig hest! Så ska troligen rida henne två gånger i veckan men ska ändå fortsätta leta lite efter en till häst! 

Efter jag ridit stack jag och Marcus till min bror för hans tjej Isabelle fyller 23 imorgon så blev lite kalas med tårta. Mamma, pappa, Ida, Neo och Isabelles mamma var också där. Tårta är gott haha!

Nej nu ska jag äta och sen göra jobbemackor, PALLA..


Hjälm

Något jag verkligen måste ha om jag nu ska börja rida igen är en ny ridhjälm (för min andra är sjukt obekväm och ger mig huvudvärk) och jag vet precis vilken jag vill ha! Lamicells nya som bara kostar 999 kr och som faktiskt är riktigt snygg och prisvärd!

Nu måste jag gå för ska snart iväg och rida pålle!

Lamicell Air System Master

Fixning

Sitter just nu hos Marcus och möglar.. Han fixar med bilen och efter det ska vi sätta in toan här på hans rum! Pallning lixom, haha. Här har ni en liten bild, ser typ ingenting men är jättefattigt ljus här inne för tillfället.

Och föresten ska jag provrida en häst imorgon i Vallåkra, några kilometer från Marcus, fårse hur det går!


Bild bomb

Nu har jag äntligen pallat fota kläderna jag köpte i söndes så det blir en liten bildbomb! (Mitt hår var katastrof, smutsigt och trassligt)

Linne med brottarrygg, H&M

Tunn cardigan H&M

Lika dan cardigan fast annan färg och storlek, H&M

Vanlig tröja

Mina favvo jeans, några månader gamla. Sitter så satans snyggt!

Min nya garderob

Lite kläder, allt är inte inne ännu, mycket kvar.. Får se om allt får plats haha
(Det är två bilder om ni blir lite förvirrade)


Shopping

I fredes blev det utgång med Sandra till Tempel, var roligt men bara ena dansgolvet var öppet vilket var lite tråkigt. Sen nanna jag hos henne och på morgonen kom min älskling och hämta mig, inte sett honom på 1.5 vecka (kan tyckas lite men för mig kändes det som en evighet) och jag var så glad att se honom igen! Underbart! Vi åkte hem till mig och började bygga ihop min garderob, och andra möbler mamma och pappa köpt! Garderoben är inte klar än men det gör mamma och jag klart imorgon, hoppas jag.
Idag var jag och Marcus på IKEA i Malmö, för lådor till min garderob hade dom inte här i Helsingborg så vi åkte ner dit istället, stolar köpte vi också (till vårt vardagsrum), för det var också slut i Helsingborg, typ allt är det just nu, så ja. Åkte om Center Syd också och jag hittade tre tröjor och ett linne på H&M, hade riktigt snygga kläder där, brukar typ aldrig hitta något på H&M annars! Tar kort och visar imorgon, om jag nu pallar haha!

Nu ska jag bara jobba nästa vecka också, enligt kontraktet så efter det ska jag nog börja med körkortet, som jag skulle göra för lääänge sen egentligen! 

Får väl gå och nanna snart om jag ska orka upp vid fem imorgon..


Långt hååår!

Blir snabbt inlägg och en bild på mitt nygjorda hår! Är så jävla fint, är så himla nöjd :D Bättre bild kommer imorgon men denna får duga för tog bara snabbt! LOVE IT <3

En glad och osminkad Malin :D


Lady Gaga i köttklänning på MTV-gala!

Hörde detta på radion igår på jobbet när dom sa att Lady Gaga haft på sig en köttklänning på MTV-galan och jag tänkte bara: ''Vad i helvete? Är hon sjuk i huvudet eller?''. Och det kan man faktiskt undra.. Lady Gaga har verkligen en egen och speciell stil vilken är coolt till och från, men detta går väl bara till överdrift? Tycker det är så sjukt äckligt av henne att ta på sig kött (av allt) på en gala. Kan tänka mig hur hon luktade och hur äckligt köttet måste sett ut efter ett tag, jag har luktat på dåligt kött och det luktar inte hallon kan jag lova! 
Och, kan hon ens sitta ner, eller gå på toa?!

Klänningen var dock snyggt gjord för att vara av kött, men gud, bara så fel..


Swag in a bag

Nu sitter jag här helt slut, fötterna och ryggen värker en aning, har inte haft ryggbälte på jobbet varken igår eller idag så det är troligen därför. Aja, idag efter jobbet va jag och mamma på IKEA och tittade på garderob till mig som vi ska köpa (har lixom ingen egen på mitt rum utan vi hänger alla kläder nere i källaren) och mamma tittade på möbler till vardagsrummet som nu är helt klart (har gjort om hela lixom).

Garderoben jag ska ha med spegel-skjutdörrar.

Föresten så var vår snickare här igår som ska göra om köket, ta bort vår lilla toa och bygga badrum här uppe (har badrummet nere i källaren nu), göra om hela vår stora hall (alltså tak, golv, väggar, dörrar och fönster, trappan ska rivas och byggas ny och vändas (alltså att trappan kommer i ett helt annat rum, övervåningen blir väl omgjord lite eftersom trappan går dit upp m.m.. Ja, liiite grejer, kommer inte vara samma hus när det är klart. Ska börja i början av december och tar ca 1 månad. Så jävla kul!

På torsdag ska jag sätta i löshåret om jag inte redan skrivit det, men tiden blev ändrad för tiden jag skulle sätta i det så jobbade jag! Kommer också bli så jävla kul :D

Nej nu ska jag snacka lite med Marcus över skype!


Runaway love.

Trodde du hade tagit mina ord på allvar, men tydligen var dina bara tomma.. Jag orkar inte vara här om det ska fortsätta. Har fått stå ut hela mitt liv. Jag vill fly här ifrån, fly till en plats där jag slipper se. Saken gör det inte bättre av det du gör, utan så jävla mycket sämre. Och saken är den att du vet om det!


Atmosfear!

Är namnet på den nya kommande höjdskräcken på Liseberg! Så här beskrivs attraktionen på Lisebergs hemsida: ''Våren 2011 lanserar vi AtmosFear – Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall. Från 146 meter över havet faller man fritt i 110 km/h rakt ner i ett mörkt hål innan attraktionen tvärt bromsas upp alldeles innan den når marken.''
Hur fet kommer inte den att bli? Den rymmer också 36 passagerare och den kan ta 600 pers per timma! Kommer åka den om och om igen. Man utsätts för den högsta lagliga G-kraften! Hääärligt!
Kan knappt vänta innan jag får åka den :D

Bild från Lisebergs hemsida om hur den kommer att se ut!


Jag och Marcus har bestämt oss för att vi ska åka dit i år, innan dom stänger för detta året. Lite kallt kanske, men vafan gör det? Hoppas på bra väder bara!


9/11 - 01

Helt sjukt att det var nio år sen idag WTC kapades.. Tycker inte det känns så längesen, känns mer som fem år sen. Känns inte så länge sen man satt i klassrummet och hade en tyst minut, eller jo, då gick jag bara i femman men kommer ihåg det fortfarande. Sett lite filmer från den dagen på youtube och kan inte låta blir att få tårar i ögonen och få ont i hjärtat. Människan är utan tvekan det mest grymma djuret som går på denna jord! 

Tänder ett ljus för alla oskyldiga människor som dog den dagen! R.I.P


Nej, får inte!

Sitter här just nu och fryser som fan.. Antingen är det kallt eller så håller jag på att bli sjuk. Mina ögon rinner, kliar och svider, min näsa är halvtäppt, rinner och kliar, fryser och känner mig jättehängig, nyser gör jag heeela tiden också. Pallar inte bli sjuk nu för ska bara jobba två veckor till, och jag måste verkligen jobba och få in pengar till resa! 

Aja, blir att ta det lungt ikväll och käka tacos! Får vila mig för jag går verkligen inte ut i detta äckliga vädret!


Miss you already..



We party like rockstars!

Fick precis några bilder från bästaste bästaste Sandra från i fredes då vi var på Tempel, svinkul var det och det kändes dagen efter ;)

Kvällen började med Sandras världsberömda smoothies <3 MUMS

Här är jag väl inne på tempel, full och gla!

Väldigt snygg bild på mig och finaste Sandra!

Haha mindre snygg bild, dansandes inne på toan x)


Och ja, det är dom bilderna ni får se, för dom bilderna där jag ser ut som Jackie Ferm (enligt Sandra, fast snyggare haha) får ni inte se ;) 

GODNATT!

I will miss you like hell

Imorgon blir det jobb, mamma smsade mig imorse vid 8 och frågade om jag ville jobba, men jag ville vara med Marcus sista dagen nu innan han åker till Berlin så jag ska börja jobba imorgon istället. Varför jag ska jobba är att dom är väldigt dåligt med personal just nu, vissa har semester (väldigt sent) och vissa är sjuka eller borta. Blir nog att jag ska jobba nästa vecka också, trode mamma så körkortet får jag börja med senare, för tänkte ta en intensivkurs och det går ju inte så bra när man jobbar.. 

Usch, imorgon åker Marcus till Tyskland och jag stannar här. Hade så gärna velat följa med men Marcus ville åka ensam, den jävlen. Innan när Marcus körde hem mig så stod vi i min hall typ i 20 minuter och sa hejdå, det var så jävla svårt, även om han bara ska vara borta 7-10 dagar.. Jag är alltid nojjig och tänker att jag kanske aldrig kommer få se honom igen, men när man förlorar någon nära så blir det faktiskt så att man tänker mer på hur det faktiskt kan gå. Men och andra sidan så kan man ju inte gå runder och tänka så hela tiden, att man kanske dör när man åker bil, eller vad som helst. För då kan man lika gärna sitta hemma! 

Men man lever bara en gång och därför ska man vara försiktig, inte som många tycker utan istället tänker: Jag lever bara en gång därför kan jag göra vad fan jag vill! Men det är bara jag som kanske tänker ett steg längre?!

Snart långt hår!

Har inte haft så mycket att skriva om faktiskt.. Inte så mycket som händer nu när man är arbetslös. Men idag var faktiskt jag och Marcus och badade på Karlslundsbadet i Landskrona vilket var väldigt mysigt, var typ inte en ända jävel där så vi hade hela badhuset för oss själva :D Det gillades!
Marcus sticker till Berlin på torsdag och ska vara där nere hos sin bror i 7 eller 10 dagar.. Och jag fick inte följa med :o Dålig stil haha. Kommer kännas så sjukgt ensamt och konstigt att sova helt själv nu när man är van att somna och vakna upp brevid någon. Men nu när han är borta ska jag försöka ta tag i körkortet, har lixom inte orkat ta tag i det än. Jävligt lat är jag, men det är nu eller aldrig, för annars känns det som det aldrig kommer bli av.

På måndag ska föresten jag sätta i extentions (äntligen) :D Ska bli så jävla roligt att ha långt hår igen. Trivs så bra i det! Ska göra det lite längre än vad jag hade förra gången! Nu är mitt hår inte svart som det var i början iaf utan mörkare brunt, precis som jag ville ha det!

En väldigt dålig bild på mig från förr förra lördagen innan Simons 20 års fest, han inte ta några bra bilder, men men.. Vad jag hade på mig den kvällen var en vit klänning från MQ, kort svart kavaj från MQ, svart väska (egentligen midjeväska) från Friis & company och svarta klackarskor från Scorett.

Poesi för fiskar

Måste bara tipsa om ''Poesi för fiskar'' som är kortare filmer gjorda av två killar. Alla är verkligen så sjukt jävla bra, man får en inblick i verkligheten som den faktiskt är.

Enjoy!

RSS 2.0