sims 3 pets

sitter och nördar mig lite med sims 3 pets. det är så jävla kul, inte bara det att man kan ha djur så som katt, hund och häst utan att spelet är så sjukt bra gjort! man kan göra så sjukt mycket i det också, tex om man har häst så kan man både träna och tävla i hoppning och galopp. 
i spelet jag har i alla fall två hästar och en hund. första hästen heter biggan (såklart) och den andra junior. min hund heter turbo precis som vår förra hund.

känns så jävla lökigt att visa massa bilder, men ni får se lite hur det ser ut

här är min gård som jag byggt


mitt hus och stallet inuti


boxarna. biggan och junior


biggan


turbo och biggan


junior




ja, vad ska man säga.

känner mig lite ledsen och besviken just nu.. i såna här lägen vill jag bara ha min älskling här och krypa ner under täcket och inte tänka på något eller någon annan än just honom!
att inte ha en person nära som man kan gå till och snacka med om precis allt är väldigt svårt och jobbigt. det är jobbigt att vara ledsen för sig själv, att inte kunna prata med någon.
det finns bara en person i hela världen jag kan prata med om precis allt, och det är marcus. jobbigt att han ska vara så långt bort..
har så jävla svårt att öppna mig och lita på folk. har blivit så jävla sårad en gång och det räcker för att jag inte ska våga öppna mig igen. visst att jag kan öppna mig till viss del men aldrig släppa folk förnära inpå.
vill hitta styrkan att våga öppna mig igen för nya människor. men vågar man chansa?



lite mer shopping

var en sväng på hööks, skulle egentligen titta på en jacka men kom på sen att de jackor jag har får duga sålänge! har ju en marinblå vinterjacka med lite reflexer, en varselvinterjacka, en svart vinterjacka och en svart vind/regnjacka.
dock kom jag hem med andra saker istället, ett schabrak, ett par ridbyxor och en fleecetröja! västen på bilden köpte jag inte idag men tänkte ha det tillsammans med de andra sakerna. kommer bli skitsnyggt tillsammans!

fleecetröja 199 kr, ridbyxor 329 kr tror jag och schabraket 175 kr (REA)



snygg i höstmörkret!

vem vill inte vara snygg även när man rider i mörkret? har faktiskt aldrig tidigare sett rosa reflexer men nu finns dom här! hur coolt är det inte? istället för att vara gul så kan man nu bli rosa. det som är synd är att reflexer är så dyrt. dock ska man inte köpa billiga reflexer för det håller inte, har en jacka från ge-kås och reflexerna på den tvättades bort i första tvätten.. 

alla dehär sakerna nedan (från hööks) går på närmare 2000 kr! men allt är ju inte nödvändigt, om jag skulle köpt något av de så skulle jag köpt jackan, 4 par benreflexer och ridtäcket. dock går bara det på närmare 1500 kr.. nej jag tror jag får vara gul i alla fall haha ;)


istället får jag köpa mig en ny sånhär jacka. inte ens i närheten så snygg som den rosa men det är plånboken som avgör..

pictures of life

åhh, är riktigt sugen på att ha nya bilder på mig och biggan. både min syster och min bror + tjej har köpt nya systemkameror, så dom ska komma och fota oss någon dag :D 

tycker jag lär känna biggan mer och mer för varje gång jag rider henne. har verkligen känt hur jävla fint hon kan gå, ett exempel var när jag red ut med en tjej i stallet, så på en sträcka där vi brukar rejsa med dem så galopperade bara hon iväg i full fart och jag stannade kvar. och då galopperade ju nästan biggan på stället och ville iväg. men jag kände att nej, nu ska vi bara trava så vi gjorde det och hon lyssnade jättefint på mig och jävlar vilken bjudning och vilket luftigt steg hon hade där. hon trampade verkligen under sig så man satt dom ljutet i sadlen! sånt är så jävla härligt när man vet att det går!

dock har hon gått jättefint den senaste tiden också. har hittat fler knappar på henne och ridit mycket barbacka, tycker hon går bättre då för då känner verkligen hur hon jobbar igenom ryggen och jag får en bättre balans på köpet!
dock har jag ju inte ridit henne på den tiden jag var uppe i sundsvall och jävlar var rund hon har blivit nu. hon har börjat få mat både morgon och kväll så det är inte så konstigt, men nu ska hon i form :D 
och förhoppningsvis att jag får jobb snart så vi kan börja träna (hoppning) så jag kan komma ut och tävla lite nästa år. som jag längtar!

fin fina biggan, en bild från i somras, kommer snart lite höstbilder också ;) får ju visa upp mitt fina schabrak jag köpte häromdagen ju!

!!!

känner ni igen denna vacka skådespelare? om inte kan jag avslöja att det är den snygge johnny depp som ung! honom hade man ju inte tackat nej till när han var i den åldern eller vad säger ni? haha
nej men han är en av mina absoluta favoritskådespelare! sa till marcus för ett tag sen när vi såg en film med honom: alltså han får ALDRIG dö! han ska alltid leva och göra bra filmer.

ganska mycket mums på honom

hemma igen

nu är jag hemma igen.. och fyfan vilken jobbig hemresa det var igår. 
gick upp strax innan 7 för att äta och göra vid mig lite för att sedan ta oss till tågstationen och va där när tåget gick vid halv 9. bytade tåg i gävle, i stockholm och sedan i göteborg. tåget från göteborg tog mig till helsingborg MEN det var bara det att tåget var 1 timme och 10 minuter SENT! kul. jävla fitt SJ! så jag kom till helsingborg vid 20 i 8 istället för halv 7. men men, jag kom hem i alla fall. sen somnade jag vid 10 i min säng för jag var helt slut efter den långa och jobbiga resan..

idag har jag sysselsatt mig med att shoppa lite till biggan :) blev ett vitt hoppschabrak, remontgrimma och träns/grim-ludd! 
sen när jag kom till stallet fick jag se hur tjock biggan blivit.. haha fyfan, märks att hon inte ridits på över en vecka. men nu jäklar ska hon komma i form! 

mina inköp idag. vitt schabrak 200 kr (REA), remontgrimma 149 kr, träns/grim-ludd 39 kr

vill även ha något av dessa två schabrak men kan inte välja vilken färg. har inget att matcha varken det röda eller det bruna med. dock tror jag att det bruna är lättare att matcha med, får väl införskaffa mig något brunt haha!
vilket tycker ni?


åka hem imorgon

sista dagen.. och jag vill inte åka hem! har haft en underbar vecka med personen jag älskar allra mest <3
vi har gått på bio, gått ut och ätit, gått i stan och bara haft massa myskvällar framför massa bra filmer. hur kan man vilja åka hem nu? 
längtar verkligen inte på att åka tåg hem.. måste byta tåg tre gånger denna gången och inte två, blir ganska jobbigt men det får gå. åker halv 9 imorgon och är hemma i helsingborg halv 7. suck..

bjuder på ett par bilder från idag. är jättedålig på att fota så det har bara blivit bilder från idag men det är ju alltid något haha!

marcus hämtar sin cykel i stan, alltid lika seriös haha!




glad chey påväg hem efter en runda i stan


lite cyklandes också


ganska snygg pussbild, båda skrattar haha




sundsvall

så, nu är jag uppe hos min älskling, dock kom jag igår men kan säga att jag inte hade tid att skriva ;) resan gick väldigt smidigt och alla tåg gick när dom skulle och kom fram när dom skulle så det var skönt.
kom fram vid två och när jag klev av tåget här i sundsvall såg jag direkt min älskling :D hade nästan glömt bort hur snygg han var! och nu när han börjat tränat ganska mycket så syntes det verkligen skillnad på hans kropp vilket uppskattades haha.
känns lite som man är nykär från början igen. man vill hela tiden ha personen omkring sig och aldrig släppa taget! känns underbart.

vet inte riktigt vad vi ska göra för något idag, marcus ska till skolan lite senare men efter det så kanske vi hittar på något :) ska passa på att ta lite kort också så ni får se lite hur vi har det här uppe! 


snart åker jag!

så, nu åker jag snart upp till min älskling i Sundsvall :D allt är nästan packat och klart! bara necessären som inte är packad än, och några mackor och bananer förstås :)
min bag blev typ helt smockfull haha, ändå ser det inte ut som så mycket på bilden! 

ska försöka sova snart i alla fall, men är inte ens trött.. jobbigt. jag får väl sova på tåget upp istället eller något! får se om jag får plats med nackkudden i väskan, känns ganska omöjligt.. aja! 
åker halv 6 imorgon (på morgonen) och är framme vid 2! hoppas bara alla tåg går som planerat, så jag inte missar eller behöver vänta på något, men man vet ju hur SJ är.. 

godnatt mina vänner :D får se om jag kommer blogga något där uppe, kommer jag nog säkert göra! annars kommer jag hem nästa tisdag! 


en helt vanlig dag

idag har jag varit på väla (ovanligt) haha, men tittade faktiskt efter ett par svarta jeans! hittade ett par skitsnygga på H&M som satt snyggt. dock ville jag ha ett par 26or istället för 27or för att dom töjer sig, och det är inte så kul att använda ett par byxor en gång och sen blir dom slappa.. men såklart var storleken slut så imorgon ska jag sticka in till stan och titta om de finns där. ska också titta på ett linne jag sett på Vila. får se vad jag kommer hem med.
nu ikväll har jag ridit en sväng i mörkret, mindre kul får jag säga men det får gå!

imorgon blir det utgång med brudarna :) skönt att min bror eller pappa hämtar mig på natten! tumme upp för det.

ja, såhär ser jag ut när jag är hemma, myser runder i min sparkdräkt :D ser mer eller mindre ut som en idiot haha men vad gör det om hundra år?



kvällshoppning!

idag har jag inte gjort någonting typ. var jättetrött när jag gick upp och det släppte inte, så jag gick och la mig i sängen igen efter ett och slumrade lite. efter det blev jag pigg! 

nu ikväll har jag äntligen hoppat med biggan :) gick hur bra som helst. dock stannade hon två gånger men det var på grund av mig. det är ju första gången jag hoppar henne på banan så jag vet inte riktigt hur hon är. men hon skötte sig bra och vi började först med 50 cm och sen höjde jag till 70 cm! 
kommer hoppa högre sen när jag kommit in i hoppningen igen och biggan kommer i bättre form! :) kommer bli skitkul. hoppas jag får ett jobb snart så jag kan börja träna!


in till staden

sticker in till stan nu och lunchar med sofia :) blir väl lite shopping och annat mys!



1 vecka kvar..

om en vecka åker jag upp till min älskling i sundsvall :D fan vad jag längtar! vet inte hur länge det gått nu sen jag träffade honom senast, tror det var 2,5 månad sen. jag stannar där uppe i en hel vecka och sen kommer jag inte träffa honom förrän till jul.. men jag klarar mig nog!





jag vet inte

fan vad allt känns jobbigt just nu. jag vet varken ut eller in längre. hela jag är typ ut och in. vad ska jag göra? vad vill jag göra? jag vet inte. vad kan jag göra? fan vad många frågor det hela tiden kommer upp i huvudet. jag vill kunna dela på mig. en del vill vara kvar här men en annan del vill någon helt annan stans. jag vill förändra något. förändra mig, mitt liv och min plats i livet. eller? jag vet inte..

bjuder på en sjukt ful bild från idag. ses

filmtips

såg precis klart en thriller som gick på 6an. the last house on the left (från 2009) hette den och tyckte faktiskt den var skitbra! den var verkligen spännande från början och jag blev helt fast. det är en film man kan se själv och inte en skräckfilm men den var lite läskig här och var men mer spännande. 

såhär skriver IMDB om filmen, ni kan väl engelska?
after kidnapping and brutally assaulting two young women, a gang led by a prison escapee unknowingly finds refuge at a vacation home belonging the parents of one of the victims. a mother and father who devise an increasingly gruesome series of revenge tactics


''tidig morgon imorgon''

imorgon blir det att gå upp vid halv nio (haha) och sedan köra till stallet och få biggan skodd. eller ja, ena hoven. hon har ju trampat av ena framskon för ett tag sedan som inte kunnat bli skodd förrän imorgon?! konstigt..
aja, nu kan jag rida henne normalt i alla fall, och tänkte hoppa lite hinder på söndag :) och nu SKA det bli av! har hela tiden velat hoppa henne men har alltid kommit något i vägen, antingen har hon trampat av sig en sko, sträckt sig i hagen eller haltat och är svullen.. jävla klantarsel till häst!



idag har jag också köpt klart presenterna till min älskling som fyller 21 år den 4 november, men han får presenterna nu när jag kommer upp istället :) det är ju nästan på hans födelsedag då. kan inte avslöja vad det är än men om ni vill veta så kan jag berätta det sen. 

nu ska jag lägga mig och läsa andra boken av twiligt: när jag hör din röst! läste första boken i Asiekn och kan själv säga att jag inte är något större twiligt-fan, men fyfan vad böckerna är bra! så mycket dom missar i filmerna, tycker filmerna är urkassa efter man läst böckerna faktiskt. 

godnatt, ska ju sova typ, snart ;) haha


börja träna

ja, nu har jag bestämt mig för att börja träna och komma i form. 
det jag vill uppnå med min träning är främst att få bort lite ''överflödigt'' fett som jag inte vill ha som sitter på armar, lår och mage.
sen vill jag också bygga upp muskler, vill få fina, lite muskulösa armar, lite mer tränad mage och rygg och sen bygga upp rumpan och benen :)
kommer börja lungt kanske 3 gånger i veckan och bara gå eller stå på en crosstrainer. kommer sedan öka och börja med diverse maskiner för att bygga upp lite muskler. i och med att jag aldrig tränat på gym förut så kommer jag mest titta och lära från andra, läsa lite på internet och börja lungt. felet man gör är att köra stenhårt i början och sedan tröttna. 

jag vill ha en stark och fin kropp som håller, och såklart vill jag må bra!

lite träningskläder jag vill och ska ha! allt är från Nike - sportamore.se
tights 300 kr


joggingbyxa 250 kr

linnen 150 kr


sport BH 3 för 2, 300 kr styck


love love love

åhh vad jag älskar denna hästen. vilken jävla tur jag hade att jag hittade henne! hon är den bästa hästen att ha att göra med, hon är aldrig sur, är aldrig dum och är nästan alltid glad!
hon kanske inte är drömhästen att rida på men om man gör rätt så gör hon rätt. man får inget gratis av henne och det är då man verkligen lär sig att rida.
verkligen längtar till jag kan hoppa henne, just nu har hon tappat en sko så kan inte rida henne så hårt som jag skulle viljat, men nästa helg har jag planerat att hoppa henne, då hon fått på sig sin sko igen. måste även klippa henne, hon svettas direkt när jag värmt upp och ska börja jobba! får se hur jag ska klippa henne, kommer nog inte få närma mig huvudet x) men men, nog om det!

bjuder på en till bild från i förrigår på den finaste pållen <3

RSS 2.0