Julmys

Jag bara älskar att vara i stallet såhär vid juletid, så himla mysigt ju. Det ända negativa måste ju vara kylan, speciellt om händerna när man gör stallarbete och ibland blir blöt. 

Såhär mysigt har vi det i stallet. Älskar detta stallet och tycker det är så fint, dock finns det några nackdelar som att det inte finns värme i sadelkammaren (inget torkrum heller så inget torkar typ), och inte tillräckligt med varmvatten för att bada hästen, ingen direkt spolspilta finns heller. Det är väl typ det. Och det finns inget ridhus (haha skoja, det är typ rena lyxen).

Här är stallgången och här står 7 hästar, i det lilla stallet (en dörr intill) finns fyra boxar och där står 2 shettisar.
Finns två uppställningsplatser som är till höger och vänster på bilden. Dörren rakt fram går ut till ladan/logen där halm och ensilage finns + massa annat, även där går man till sadelkammaren.

Här bor Biggan, boxen längst ner till vänster. Jag har julpyntat lite lagom med lite knäckebröd, får se hur länge det översta knäckebrödet överlever med en matglad häst... Hehe

Och såhär ser det ut i boxen. Fotade inte krubban och det (var faktiskt lite för skitigt för att fastna på bild, får nog skrubba lite, skärpning) haha.

Kommentarer
Postat av: kajsa

åh så mysigt med allt julpynt :)

2012-12-14 @ 19:09:26
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/
Postat av: Matilde Brandt - Livet med drømmefrieseren

Så utrolig koselig det ble :D Veldig fin stall!

2012-12-22 @ 23:15:43
URL: http://www.matildebrandt.no/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0