Dr. Zombie-Malin

Var ett tag sen jag skrev, har egentligen mycket att skriva om men har inte riktigt lust.
Kan ju berätta att jag var hos Marcus uppe i Sundsvall över helgen med hans föräldrar, jättemysigt var det och vi hade kanonväder! Var roligt och mysigt att träffa Marcus igen, var ju uppe där senast för två månader sen. Inte så länge sen men ändå jobbigt när man har ett förhållande och inte kan träffas när man vill.. Men vad ska man göra?

Ska på halloween fest till helgen också och då får man klä ut sig till vad man vill. Jag har funderat lite men jag kommer nog klä ut mig till en typ zombie-läkare (såklart, jag som ÄLSKAR zombies måste ju få prova att vara en)
Jag ska ha på mig en lång vit rock (som mamma tar med hem från jobb, man ser ut som en riktig läkare i den) så ska jag bloda ner den, göra lite handavtryck osv.
Sen ska Sarah i stallet som jobbar på akuten ta hem ett sånt munskydd till mig, ska även köpa låtsas sår, ska ha ett i ansiktet och ett på halsen så det ser ut som man har skurit min hals, ska ha vita linser och sminka mig coolt ;)
Och vara ganska nerblodad. Får väl även köpa stetoskop eller något liknande och ha sönder rivna strumpbyxor eller liknande! Bilder kommer så håll utkik haha!

Vad har ni klätt ut er till i år? Eller vad ska ni klä ut er till? Roligt att veta och kanske få lite tips :D

Thermoridbyxor

Var på City Gross en sväng och tittade lite på deras häst- och ridavdelning. Hittade inte det jag sökte efter men hittade istället ett par thermoridbyxor, och det har jag faktiskt inte några. 
De är från Mountain Horse och kostade 599 kr och är i storlek 170, alltså juniorstorlek, i vuxenstorlekar kostar de istället 799 kr. Dock så passade 170 mig som en smäck, perfekt i längden (är ju något långa när man står upp men blir ju kortare när man sitter i sadlen = perfekt) och är perfekta i midjan!
Det jag verkligen gillar med dessa är att de inte är alls klumpiga, lagom tjocka, sköna, inga hängslen, är helskodda OCH har ''snören'' längst ner som går under foten, för att dem inte ska kasa upp på benet när man rider, de är även reglerbara!

Så ja, de perfekta thermoridbyxorna tycker jag, helt klart prisvärda! 

Gotta love this!

Nu ska jag slänga mig i sängen och se några avsnitt av Supernatrual! Asbra serie och jag har precis påbörjat andra säsongen. 
Har även sett de fyra nya Sons of Anarchy avsnitten av säsong fyra, mega mega mega bra <3 Laddar ner de femte avsnittet nu som jag också ska se ikväll!!!!!!!!!! Längtar också tills de nya The walking dead avsnitten kommer ut :'D

Det är de tre serierna som jag avgudar. Och man kan ju inte klaga på hunkarna i Supernatrual i alla fall, ögongodis!

Underbart väder!!!

Oj vad snabbt saker och ting kan förändras.
Det inlägget jag skrev om jobb, framtid, att jag mådde dåligt och hade ångest osv, nu har det förändrats! Igår fick jag veta av mamma att jag har jobb på hennes jobb (Köttcentralen) i alla fall hela november, eventuellt hela december och en bit in på januari, då blev man ju sjukt lättad och glad.
Och sen innan när jag var i stallet så ringde mobilen och det var en man från arbetsförmedlingen, han sa att en arbetsgivare skulle vilja träffa mig för ett hästskötar jobb, HUR fett är inte det?! Så den 23 ska jag dit och träffa honom, vet inte alls vad det är för jobb (har i alla fall med hästar att göra) eller vad det är för ställe, vet bara att det ligger i Jonstorp vilket inte är så långt för mig! Ska inte förvänta mig allt för mycket bara...

Men jag är i alla fall sjukt glad just nu :D Plus att jag om ett par veckor åker upp till Marcus i Sundsvall några dagar med hans föräldrar, vilket också ska bli jätteroligt. 

Bjuder på en sjukt rolig bild på Biggan, en av de fulaste bilderna på henne hahaha, hon ser ut som en älg! <3

Trampad av 600 kg häst

Ja i förrigår hände det en liten olycka, såklart mitt fel!
Efter jag ridit så brukar jag ofta stretcha Biggan och det gjorde jag denna gången med mina ridstövlar på (brukar annars byta till mina rid/stallskor med stålhätta) och när jag stretchade ena bakbenet drog hon benet ur mitt grepp och satte ner det på min stackars lilla fot.
Jag skrek och Biggan blev jätterädd och kastade sig undan, jag föll ner på golvet och grät (haha). Satt där i säkert 10 minuter och smärtan var olidlig! Grejen var ju att hon satte hela sin tyngd på min fot och sedan flyttade på sig, så ja ca 300 kg häst fick jag på foten. Det är ju därför jag har stålhätteskor men den ända gången man inte har på sig dem så blir man trampad, är det typiskt eller?
Dock är det ingen fara med foten nu, går normalt och har knappt ont, ganska konstigt att det gått över så fort när det gjorde så fruktansvärt ont när hon trampade mig. Men min kropp läker oftast riktigt fort, även om jag är lite klen för smärta så har jag bra läkekött och får sällan blåmärken. Men hade jag inte fått blåmärken av detta hade det fan varit konstigt haha. 

Tidigare har jag blivit trampad av en häst så mina tre tår längst ut blev helt blåa och hade ont i min lilltå i säkert 6 månader efter, antagligen blev det en spricka i den som sedan läkt, det gjorde också jävligt ont!

Tycker själv fötter är ganska äckliga men så här ser det ut två dagar efter, igår var det bara rött och svullet men nu är det både lite svullet och rött/blått/grönt/svart, syns mer i verkligheten då blixten gör bilden så ljus på något vis!

Photo shoot?

Sjukt sugen på att ta lite kort på mig och Biggan igen, roligt att ha bilder så man själv kan se hur det ser ut, om man utvecklats eller inte.
Det har gått lite upp och ner för oss på den senaste tiden, just med galoppfattningarna där det fortfarande är mycket att jobba på, plus galoppen. Känns som vi backat något steg där vilket känns lite jobbigt, men det är bara att jobba på.
Känslan har dock blivit finare på henne tycker jag, vissa dagar är hon helt underbar att rida och man sitter där med ett stort leende och vill aldrig sluta rida medan vissa dagar är hon som en betong gris att rida. 

Men jag älskar henne ändå, min fina Biggan!

Grov ångest..

Har sån jävla ångest om framtiden, vad som kommer hända och vad jag egentligen vill. 
Det jag vill just nu är att få ett jobb, men hur enkelt är det? Något jag skulle vilja jobba med nu är till exempel i ett varuhus, köra budbil eller på något lager, bara för att få in pengar liksom. Men det är ju just de jobben som många söker och är otroligt svåra att få om man inte har kontakter. För kontakter är faktiskt den största chansen att man får ett jobb, hela 50% av alla som har jobb har fått det genom kontakter. 
 
Sen har jag funderat på att börja plugga, just för att det är så svårt att få jobb. Min dröm är ju att få jobba med djur, helst hästar, men det är ju också något så är så otroligt svårt, både att gå en utbildning inriktat till hästar men sen också att få jobb. Man ska följa sina drömmar men den drömmen känns just nu ganska långt bort. 
Sen har jag inte hittat några andra intressanta utbildningar, för jag vet som sagt inte vad jag vill jobba med om jag inte får jobba med djur.

Något som jag nog mest har ångest över är att jag kanske blir tvungen att pratisera, genom arbetsförmedlingen. Det innebär att jag kommer praktisera hos någon (troligtvis heltid, alltså 40 timmar i månaden) och få 4500 kr, att jag kommer att få slava åt någon i 3 månader och sen kanske inte ens få något jobb... OCH att jag knappt kommer ha tid (eller ork) att söka några andra jobb. Hur inspirerande och peppande känns det? 
Men vad har jag för val? Vill jag inte acceptera arbetsförmedlingens planer till mig så får jag inga pengar alls, och det är ju inget alternativ. 

Så jag är så jävla vilsen och mår så jävla dåligt just nu. Allt känns så hopplöst så jag hoppas att allt kommer lösas inom en snar framtid. Usch, ordet framtid känns sjukt mörkt ord just nu...

Finaste Ester!

Idag har jag varit hos finaste Ester, hästen som jag så småningom ska börja rida. Hon är ju bara 5 år och har inte blivit riden sen i våras så vi har börjat med att longera henne och ska sätta sadel på henne snart, och sen ska jag upp!
Planen med henne är väl att hon inte bara ska stå, han som äger henne har inte tid och hon är till salu om någon skulle vilja köpa henne. Jag hade tänkt nästan så fort som möjligt sen när jag börjat rida henne ta hjälp av en tränare och träna henne regelbundet, sen om det blir att inrikta sig på hoppning eller dressyr vet jag inte än, det är vad Ester vill och tycker är roligt!

Visst är hon fiiin? Hon är så otroligt söt och har verkligen glimten i ögat

Hon är faktiskt ganska lik Biggan i kroppstypen, ganska grov ändå. Det är ju ingen tunn och nätt sporthäst precis! På denna bilden hade det nästan kunnat vara Biggan om man bara ändrat färgen på henne haha, rätt lik i huvudet också just från denna vinklen!

Dagens

Idag har jag gått runder ett par timmar såhär, vanligtvis tycker jag bara att jag har på mig ridkläder haha. 

RSS 2.0