Mätt och utmattad

Ikväll åt jag och Marcus på den Amerikansinspirerade restaurangen Biteline här i Sundsvall där de har pizza, tacos och lite annat. Vi tog i alla fall var sin pizza (storlek Small) och fyfan va gott det var, men jävlar vad mätt man blev. De är tjocka, fluffiga pizzor med massa olika gott på! Kan säga att kanterna nästan var bäst ;)

Om ni någon gång är i Sundsvall så prova en pizza på detta stället, det är så värt det!

Är jag galen?

Har precis köpt mig min egna sadel! Eller ja, passar den på Biggan så betalar ju Susanne den, men ändå! 
Lite galet kanske men den såldes för ett skampris så jag var tvungen att köpa den, passar den inte säljer jag den ändå med vinst. Win-win situation!
Den är i så jäkla fint skick också, inga repor eller skador utom lite skav från stiglädrena.

Jag har i alla fall gjort ett riktigt kap :D Och nu hoppas vi på att den passar!
Sadeljakt!

Är på sadeljakt till Biggan. Hon har just nu en hoppsadel från Morris and Nolan som är sliten, sömmar som gått upp och som ska slängas, och en Stubben Avalon dressyrsadel som inte passar mig.
Skulle gärna vilja ha både en dressyrsadel och en hopp men känns som en hoppsadel är viktigare då jag inte vill rida runder bara i en dressyrsadel, då jag vill rida ut mycket, rejsa och faktiskt hoppa. Ska nog börja hoppträna igen vilken ska bli kul men tror det kommer bli tufft och med mycket tårar... Haha.
 
Ska faktiskt åka och titta på en Prestige Versailles här i Sundsvall imorgon. Tittade på hastnet och hittade den för ett bra pris just här i Sundsvall så den chansen vill jag inte missa så ska ut och titta på den imorgon. Bommen är omvärmningsbar så sadeln passar de flesta hästar och den ser ut att kunna passa Biggan, om inte så säljer jag den igen. Galet va? ;) Den är från 2010!
 

Jag lever!

Jag lever faktiskt för er som undrar. Ni kanske har förstått varför jag inte bloggat på ett tag? Om inte så har jag helt enkelt inte haft lust.
Men ridsuget har kommit tillbaka som jag sa att det skulle :) Skönt! För nu finns det ju massa stubbåkrar att rida på så det är ju skitkul. Dock är jag uppe i Sundsvall så Biggan kommer få stå i ca 2 veckor, hon kommer ju bli gaaanska rund och go tills jag kommer tillbaka, det var hon ju redan innan när hon stod i en vecka x) Haha...
Det får bli massa hård ridning och bränna bort gräskulan så gott det går, vill verkligen få henne slimmad men det är så jäkla svårt! Får väl börja träna lite hoppning igen kanske. 
 
Lite om Sundsvall, som ni kanske vet så pluggar min kille här uppe och kommer göra det i ett år till. Vi körde upp här för att han skulle flytta till ett annat ställe, en egen liten studentlägenhet som är jättemysig (tack vare mig haha). Innan har han ju bott i en studentkorridor med delat kök och dusch, blä. Så det är ju skönt att han fått sitt eget med ett litet kök och badrum :) Till och med jag skulle kunna bo såhär och det säger inte lite haha!
 
Innan jag och Marcus körde hela vägen upp till Sundsvall så åkte vi inom Ge-Kås i Ullared för att shoppa lite. Där hittade jag lite saker som vanligt, bland annat ett mörkblått/nästan svart schabrak med marinblå och guld/beige passpoal och ett vitt schabrak med marinblå och silver passpoal med en logga i ena hörnet, mycket fina. Hittade även en ridtröja, en piké, en jacka och lite smått och gott :) Man blir ju alltid mer ridsugen när man har nya saker att prova, eller hur?!
Efter Ge-Kås åkte vi till min mormor och morfar som bor i Varberg och sov där tills nästa dag då vi körde hela vägen upp till Sundsvall. Supermysigt :)

Bjuder på en fin bild på Biggan där jag tycker hon påminner om en ponny haha, så söt :) Här var hon också ganska fin i kroppen! Finaste hästen <3

Lusten att ge upp allt.

Jag hatar att komma i svackor... Eller vem gör inte egentligen?
Man får väl vänja sig för man är ju tjej och har den dära underbara veckan varje månad då man mår upp och ner, som en jävla berg-och-dal-bana. Humöret går inte att kontrollera och lusten för att göra saker är borta. 
Jag har ingen lust att rida, orken kanske finns att plocka fram men lusten finns inte. Inte ens när solen skiner och vinden är ljummen... Då har jag typ lust att sluta rida, för orken finns inte att fortsätta om det går dåligt och då vill jag bara lägga av. Men som tur är går det ju över. Men det är så sjukt jobbigt när man inte kan kontrollera sig och bara le. 
 
Men inget slår den dära härliga känslan på hästryggen och känslan efter ett riktigt bra pass, känslan man får när man sitter där på hästen i full galopp eller känslan att bara lunka fram i skogen. Nej jag kommer nog inte sluta rida trots allt! I alla fall aldrig helt.
 
Men just nu har jag lust att ligga inne, även i fint väder och bara äta choklad! Så jag kommer inte rida nu när jag inte har lust för det blir aldrig bra. Som tur är äger jag ju faktiskt ingen egen häst och tror aldrig jag kommer göra det heller. Men man ska aldrig säga aldrig, vem vet, kanske står jag där men en egen häst någon gång. Vi får väl se om intresset håller i sig. 
 

RSS 2.0