Titta på häst

På söndag ska jag och titta på en häst jag kanske ska bli medryttare till. Ska bli så jävla kul för jag har verkligen längtat tills jag kan börja rida igen. Dock är hästen inte igångsatt men det är ju inga problem för mig. Men ägaren sa att hon är välriden och det hoppas jag på att hon är, för orkar inte med ännu en häst som inte lyssnar på hjälper.. För jag vill utvecklas och vill ha en häst som kan hjälpa mig med det! 
Jag hoppas bara att jag och hästen passar ihop, har inte riktigt gjort det med andra hästar jag provat. Vi får se och hålla tummarna ;)

Här är två bilder i alla fall. Halvblodssto på 17 år.


Borta bra men hemma bäst, eller?

NU ÄR JAG HEMMA :D
Går inte att beskriva min resa i ord och om jag skulle skriva om den här skulle jag få hålla på i flera veckor.. Men kan säga att vi har haft det underbart och svinigt jävla kul! 
Men gud vad skönt det är att vara hemma. Jag vill gärna vara utomlands på vintern men inte på sommaren, för hur underbart väder är här inte nu? Bara att komma ut ur flygplatsen och känna doften av vår spred lycka i hela kroppen. För svensk vår och sommar är inte så dum eller hur?

Ganska najs att komma hem till ett helt nyrenoverat hus också, och jag hade ingen aning hur det skulle se ut men hur fint blev det inte? Denna bilden visar köket men ska ta före och efter bilder en dag så ska ni få se hur STOR skillnad det är..

En hoppglad Malin i sitt nya hem :D


RSS 2.0