Liiite mer shopping..

Igår var jag på Hööks för att byta mina bruna chaps som jag köpte för ett tag sen. Japp, de gick söner i sömmen vid dragkedjan så de inte gick att knäppa.. Suck, bra kvalite eller? Aja, jag fick ett par nya och förhoppningsvis håller dessa längre. 

Provade också ett par helskodda ridbyxor från CRW och blev såld. De satt så JÄVLA skönt så jag var tvungen att köpa dem. Nog de skönaste helskodda ridbyxorna jag haft på mig, stretchiga och inte alls stela som vissa kan kännas, och snygga var dem också med drakgedjorna i silver och muddar i benslutet istället för kardborreknäppe! Mums <3


...

Shopping är lite tillfällig glädje man behöver när man mår som sämst..

Ett par nya jeans hittade jag idag när jag var på Väla, bra köp!

Hv Polo

Nu har jag även beställt den här skönheten från Hv Polo <3 

Har varit på jakt efter en snyggare vinter ridjacka nu ett tag, funderade ju först på en från Kingsland som jag visat innan, men hittade denna och blev kär! Köpte den för 1300 kr och då var den på rea, ordinariepris är 1800 kr.
Det som är bra med denna jackan är att den är så snygg så man även kan ha den till vardags! Det gillar skarpt ;)

Beställt, check!

Äntligen har jag beställt ridhjälmen jag velat ha länge nu! En Jacson Wen.
Hittade den för strax under 900 och då var jag ju tvungen att slå till, hoppas nu bara att den passar haha.. Men det BORDE den göra!

Nu när jag har två hjälmar så slipper jag släpa en hjälm fram och tillbaka till jobbet och stallet, nu kan jag ha en hjälm på varje ställe. För det har ju hänt att jag glömt hjälmen någon gång och då kan jag inte låna någon annans hjälm för jag har så stort huvud (haha)..

RSS 2.0