hjälp mig att välja

hittade precis en skitsnygg skinnjacka. har ju tittat på en annan som jag ville ha först men ångrade mig lite när jag såg denna. vill ha denna i beige och inte svart! men om jag ska ha den andra (andra bilden, den med nitar) så vill jag ha den i svart.

hjälp, vilken är snyggast?!



ELLER


dagens jag

DAGENS VILL HA: Körkort
DAGENS KLÄDSEL: Slitna jeans, khakigrön tröja och converse
DAGENS SMINK: Puder & mascara 
DAGENS FRISYR: Uppsatt i totte

DAGENS HÄNDELSE: Plugg & körning på körskolan och fixade lite i stallet
DAGENS LÅT: Ingen, kör på hela spotify listan
DAGENS PLANER: Döda flugan i mitt rum och sedan sova (om jag kan)
DAGENS SAKNAD: Marcus

DAGENS DUMMASTE: Vädret, jävla massa regn
DAGENS DROG: Läppe
DAGENS ROLIGASTE: Inget har varit speciellt roligt idag
DAGENS FAVORIT: Ingenting
DAGENS KÖP: Bensin

DAGENS GODIS: Glass med oboy
DAGENS HUMÖR: Upp och ner, nervös, spänd, irriterad och glad
DAGENS ORD: Imorgon gäller det!


lite förändring

hade inget bättre för mig så tycker att jag behövde ändra designen på bloggen lite, bytade bara bilder och ändrade färg typ. kan inget annat haha, så jag orkar inte hålla på och mixtra med något jag inte kan och sen inte kan ändrat tillbaka det för då får jag bara damp.

tyckte jag kunde köra på grått tema nu när det ändå börjar bli höst och vinter. dock är jag inte riktigt färdig än, ska skriva till lite saker på headern när photo shop har laddats ner!


annorlunda armband

armband som är gjort utav tagel från häst!
det man gör är att klippa av tagel från sin hästs svans och skicka till en tjej som gör armband utav det. personligt, snyggt och verkligen annorlunda armband. billigt är det också, 50kr + frakt! 

bilder lånade från den HÄR tjejen som gör armbanden

filmkväll

ikväll blir det att se the notebook. har aldrig blivit att jag har sett den för marcus vill aldrig se den så nu tänker jag se den själv! alla säger att den är skitbra och jag hoppas att den ska vara det också. 
såg water for elephans för några dagar sen också och den var bra, kanske inte riktigt så SKITBRA som alla sagt, men kanske får se den en gång till för att gilla den ännu mer! ibland måste man se en film två gånger för att älska den. får väl ta hem den också så jag kan titta på den igen! 

the notebook vs.

water for elephans


fredag

pallrade mig upp vid halv nio för att sedan köra in till körskolan och sitta där ett tag. gick bra som vanligt haha, så jäkla gött att man känner sig säker nu på teorin, ja körningen också för den delen, och det är ju bra när jag ska köra upp på onsdag. hoppas verkligen att jag kan hålla mina nerver i styr! återstår att se.

jaha, nu blir man lite ensam när marcus flyttar till sundsvall idag.. kommer kännas konsigt att inte ha honom nära längre. men hade tänkt åka upp och hälsa på honom när han fyller år den 4 november, och det är ju lite mer än två månader så jag ska väl klara mig. 

nu ska jag damsuga huset och sen lite senare till biggan och rida henne efter en veckas vila. imorgon blir det kräftskiva för att fira min bror som fyllde år den 16 augusti!

dagens bekväma och enkla outfit som passar perfekt när man ska sitta och plugga på körskolan!
var hos frisören igår också och färga och klippte mig. är supernöjd, dock är håret nästan svart nu och kommer bli lite ljusare till den färgen jag vill ha!


tröja - H&M
linne - bikbok
chinos - vila
skor - converse


måndag

nu sitter jag här redo för att köra in till körskolan och plugga lite och sen köra en lektion! men behöver inte köra förräns vid två så jag får vänta lite. efteråt kör jag till marcus.

har faktiskt fixat en dagens outfit, det var ju ett tag sedan. 

linne - carlings
cardigan - zäta
byxor - zara
skor - converse


detta jävla hår..

nu är det dagt för mitt hår att färgas igen och nu vill jag bli lika mörk som på bilden. nu är mitt hår ganska ljust på grund av att det bara var en toning jag hade i sist och de tvättades ur ganska snabbt så nu är jag mer guldbrun vilket jag hatar, vill ha en KALL mörkt färg! 
ska även boka tid för klippning för det har inte blivit nu på ett tag och det är inte bra nu när jag försöker spara ut, för topparna måste klippas regelbundet för att inte klyvas och knäckas av för då blir håret inte längre ju. så nästa vecka hoppas jag att jag får tid! 

åh, längtar tills mitt hår blir längre så jag kan locka det såhär igen, för har provat att locka det när det är så kort jag har nu och det blev inte alls bra.. är inte duktid på att göra mitt eget hår :(

kanske, kanske inte

fyfan vad helgen går snabbt alltså.. dock är det sista veckan jag jobbar nu så sen blir jag ''ledig'' eller ett lite tuffare ord: arbetslös. blä. 

helgen har bestått av middag hos marcus i fredes, i lördes släktträff från min mammas sida i varberg och idag varit med marcus och sen åkt till stallet med min bror och hans tjej isabelle som också red lite.

vet inte vad mer jag ska skriva. jo en sak, att jag kanske flyttar upp lite senare till marcus i sundsvall, men först måste han se att han trivs och så, plus att jag måste ha ett jobb, bil och lägenhet innan jag kan flytta upp. MEN inget är bestämt utan vi får se. 

lite bilder från idag
lilla isabelle på biggan, så sött :D



blev inga ridbilder för mitt batteri i kameran dog men fick i alla fall någon stillastående, alltid något. dock ser jag alltid så jävla ful ut när jag rider haha, och denna bilden är ju inget undantag.
jävla skit-lindor från showmaster som hela tiden går upp också.. får köpa ett par andra!



hur man plötsligt blir olycklig på en sekund.

igår fick jag ett besked jag verkligen inte var beredd på, det var kul men samtidigt min värsta mardröm.
marcus har kommit in på en skola i sundsvall. det ligger ungefär 100-120 mil härifrån och där ska han vara i 2 hela år. 
hur fan ska jag klara detta? hur ska vi klara detta? jag har alltid sagt att jag aldrig kommer klara ett distansförhållande och vet inte hur detta ska gå. 
jag grät när marcus berättade det, grät mig till söms, vaknade mitt i natten och började gråta och grät när jag vaknade och såhär kommer det nog fortsätta.. plötsligt blev jag olycklig. han är en så stor bit av mig och kommer inte vara här när jag behöver honom, han kommer inte vara här när jag är ledsen och han kommer inte vara här när jag är glad.
vi kommer bara träffas när han har lov men för mig är det inte tillräckligt, jag måste kunna ha någon nära mig som jag kan träffa när jag vill. men är det detta han vill så ska han göra det, om han är glad så ska jag också försöka vara glad men just nu är mitt hjärta misshandlat, käns som om det har blivit nerkastat från en trappa och sedan blivit stampat på. nu låter jag så jävla självisk. vissa tycker väl att detta inte är en big deal men jag bryr mig inte, det är såhär jag känner. 
han åker om mindre än 3 veckor..

vet inte vad jag ska göra nu, jag helt jävla vilsen..


RSS 2.0