Redan här!

Mina stövlar har redan kommit och jag vill bara iväg och hämta dem nu på en gång!!! :D Dock får jag vänta lite då jag är hemma hos Marcus och han har inte slutat jobba än... Älskar när det är så sjukt snabb leverans, brukar vara det på DHL paket!
Kan dock inte provrida dem idag då det regnar och åskar här :( Sjukt jobbigt ju när man har nya stövlar haha... 
Sitter och bloggar på Marcus nya Samsung surfplatta, sjukt nice är den! Dock otroligt onödig egentligen men han ska ha den för att utveckla inom skola och jobba på så.
 
Ska ta bilder på stövlarna sen och lite saker jag köpt på Ge-Kås i måndags, bland annat en ursnygg vit Mountain Horse ridjacka som lika gärna kan användas till vardags så fin den är :)
 

Lycklig Malin!!!

Har precis köpt ett par Tretorn Falsterbo ridstövlar för endast 999kr och de kostar egentligen 4999kr! Hur SJUKT är inte det?! Jag vet att jag dissade Tretorn stövlarna totalt innan men många säger faktiskt att dessa är bättre!
De säljer dem på Skara Hästsport så jag ringde dit som en galning fast det tutade upptaget hela tiden. Ringde säkert över 20 gånger innan jag kom fram, men ren lycka när man väl kom fram :D Sjukt trevlig var hon som svarade också, kan ju tänka mig hur många det är som ringer! Så cred till henne att hon pallade trycket haha. 
Hoppas storlek 39 i standardhöjd passar bra, har ju haft det i mina andra Tretorn stövlar så det blir säkert bra.

Kan ju faktiskt inte påstå att dem är supersnygga, varken fula eller snygga faktiskt haha. MEN för 999 kr så MÅSTE man ju bara köpa dem! Perfekt att ha till vardags. Jag kommer ju fortfarande titta efter ett par andra stövlar i Falsterbo ;)

Bra pass!

Tog ett ganska kravlöst pass på banan idag. Fokus låg på att hon skulle bli loss och fram för skänkel och ha ett lätt stöd på bettet. Det gick jättebra och jag fick riktigt fin känsla stora delar under passet. 
Det var nog precis det jag behövde! 
 
Biggan var väldigt positiv och verkade nöjd under passet. Kanske var för att det inte var allt för jobbigt? Men svettig blev hon ;)
 
 

Inne i en svacka..

Jag är inne i en riktig ridsvacka nu då jag varken har lust eller ork att åka till stallet och rida.. Känns sjukt jobbigt för jag vet hur TJOCK Biggan blir om jag inte rider henne och jag får så jävla dåligt samvete. Var ute en sväng med Sara igårkväll och då hade jag inte ridit på 4 dagar och jävlar vad Biggan hande svällt.. Rund som en boll typ. Men så blir det ju när de konstant går och äter hela dagen utan att byta hage. Suck säger jag bara..
Sen nu när mina ridstövlar gått sönder så har jag inget annat än ridskor att rida i och det är så jävla jobbigt. Skänklarna bara flyger hit och dit och man har noll stöd. 

Ska tvinga mig till stallet snart och ta ett kort pass på banan, eller så rider jag ut och galopperar!


Köp inte Tretorn!

Jag har kanske som ni sett Tretorn Comfort ridstövlar, och dem köpte jag för några år sen för 1500 kr nya.
För några månader sen av nästan ett års flitigt användande så gick den högra dragkedjan sönder, plus några knappar. Så jag hade inte något större val än att lämna in den på lagning för 600 spänn och få dragkedjan utbytt plus två knappar (som de bjöd på). Nu har den vänsta stöveljävlen också gått sönder och jag är INTE speciellt sugen på att laga den för 600 spänn... IGEN!
Så originalkedjorna på stövlarna suger röv. Blir trött på dålig kvalitet, för ridstövlar är väl till för att användas? Och hålla längre än ett år? Plus att det ska vara så jävla dyrt att byta ut dragkedjan. Finns det liksom inget billigare än 600 kr?!

Tur så ska jag till Falsterbo snart och där ska jag titta på ett par riktiga läderstövlar. Dock så vill jag ha något annat att använda till vardags ju, så jag vill antingen laga mina gamla stövlar eller så köper jag bara ett par billiga chaps. Det är ju också något man kan kolla på när man är där nere :) Får hoppas jag hittar något fint!

Särskillt snygga är stövlarna faktiskt inte heller. Har tröttnat på dem helt!

 


Har jag blivit galen?

Ja det kan man faktiskt undra. Här om dagen var jag och Marcus inne i en cykelbutik och tittade lite på cykel till honom och jag blev helt kär. Jag ville ha en egen fin cykel!
Som ni kanske inte vet så cyklar både min pappa och min bror. Pappa har varit gammal elitcyklist och tävlar lite smått fortfarande och min bror cyklar nu i eliten och tävlar för fullt. Jag har alltid sagt att de varit idioter som köper cyklar för över 30.000 kr och håller på. 
Men nu kanske jag själv blivit en idiot för nu vill jag också börja cykla. Jag vill ju gå ner i vikt och bli slimmad så varför inte cykla liksom? Jag har ju de bästa tränarna man kan tänka sig ju. Men jag måste ju ha något att cykla på först så jag och pappa har tittat runder lite. Cykeln kommer i så fall att gå på minst 10.000 kr för annars får man knappt någon bra cykel säger pappa. Sen får man lägga till några tusen som kommer gå till cykelskor, hjälm och kläder. Vi får se när min lön kommer in om det blir något!

Här är några jag har tittat på. Finns säkert andra i butikerna också, får se när jag och pappa åker iväg och kollar. Den första och andra är mina favoriter. De går på från 11.200 till 13.000 kr!


Galet grym låt!


Hopptime!

Igår byggde jag och Tea en bana i padocken, eller ja Marcus hjälpte faktiskt också till :) 3 vanliga hinder och en oxer blev det, och banan blev på 8 hinder. 
Biggan tyckte i alla fall det var sjukt kul, dock så var banan bara på typ 60 cm. Men sen höjde vi till 80 och det gick bra så länge jag bara hade en bra galopp på henne och höll om och i henne! Något jag verkligen måste träna på är mina händer och hela min sits, i alla fall över hindret. Mina händer vill inte riktigt följa med i språnget. 
Men men, tur jag inte ska tävla något seriöst. Men det är ju ändå något jag vill ändra på! 

Blev inte så många bilder men några blev det!Fina Tea och Fleetwood!


Jag älskar dig!

Kan inte säga annat än att jag älskar dig och du är det finaste som finns! <3


Bildbomb!

Igår hade jag äntligen Marcus med mig i stallet som kunde fota mig och Biggan lite! Hästrädd som han är gnällde han lite, men han tog ändå massa fina bilder på oss :)
Själva passet gick helt okej, hon var lite seg stundtals och jag fick inte riktigt loss henne i sidorna. Men hon blev ändå bra på bild lille tjockisen!

Du är det vackraste som finns <3


Vi hade på oss
Pike - Jacson
Ridhandskar - Jacson
Hjälm - Lami-Cell
Ridbyxor - Mountain Horse
Stövlar - Tretorn
Schabrak - Ge-Kås
Lindor - Lami-Cell
Träns - Olika delar från Hööks
Sadel - Morris and Nolan

Var tvungen att visa detta schabraket som jag bara älskar! Har fått många komplimanger för det också att det är så fint. Och det kommer från Ge-Kås och kostade 99 kr tror jag, helt sjukt!

RSS 2.0