Vill ha nu nu NU!

Något jag hittade precis är en midjeväska från Friis & Company som är riktigt snygg/cool! Den har jag bestämt att jag ska ha! Fraktfritt också, perfekt! 399 kr går den på.


Sen när jag får min lön (eller om jag får låna av mamma och pappa) så ska jag köpa den nya Ipod Nano. Vilken färg vetifan alltså.. Vill på ett sätt inte ha en i färg för man kanske tröttnar efter ett tag, men tråkigt att ha en svart/grå.. 
Vilken skulle du välja eller vilken har du?


Gullunge

Igår var jag och älskling en sväng inne på Helsingborgsfestivalen! Vädret var kallt och blåsigt men det var mysigt ändå. Gick och tittade lite, åt älgkebab och bara mös. Åkte hem och decka vid film, riktigt skönt! Idag var det egentligen planerat att jag skulle på 20 års fest men jag känner mig riktigt hängig idag och har varken lust eller ork. Ska ligga hemma och vila upp mig med en fet marabou mjölkchokladkaka <3 Min passion är choklaaad!

Lägger upp några bilder på min systerson Neo som varit här snart en vecka nu när min syster är i Bulgarien!










Helt väck

Känner mig helt off från allting. Jobbet tar så mycket tid och energi så efteråt orkar man knappt med att göra något, man bara längtar efter soffan och somnar redan vid nio halv tio.. Det är så sjukt tråkigt. Vill ut och ha kul! 

Ska troligen provrida en annan häst, dock inte förräns om tre veckor för ägaren är inte i Helsingborg men vi får väl se. Vill inte förvänta mig något eller se fram emot det för man blir alltid besviken när man längtar efter något. En bild på hästen för den intresserade.



På lördag blir det 20 års fest igen och jag hoppas det blir roligt, är egentligen inte sugen på hemmafest för jag vill ut! Men får hoppas det blir roligt.

Jaja..

Varmblodshingsten jag var och provred var inget för mig. Ägaren sa att det inte var alls likt honom att bete sig så, och om han ska vara så med mig så pallar jag inte rida honom, han var även jobbig i stallet! Mamma och pappa var inte så förtjust i honom heller och det är ju inte så konstigt av vad som såg av honom. Pappa bara: ''Det var en stirrig jävel den!''. Haha. 
Men fått ett annat mail om ett halvblodssto som står 10 minuter från mig som jag ska provrida istället. Hoppas att den hästen är lite mer normal!

Usch, jobb imorgon igen.. Helgen går så jävla fort. Nu när mamma har semester så får jag köra moppe till jobbet, dock tar det bara ca 15 minuter men ändå.. Pallar inte..

Can't live without music

Absolute summer hits 2010 är ett måste i sommar alltså! Dock är inte alla låtar bra, typ sönerlyssnade på radion men många av dom påminner mig om fest eller utlandet därför jag älskar låtarna där! Vissa har man hört för första gången ute och det gör ju en riktigt festsugen när man lyssnar på dom! Har inte själva skivan utan tagit dom låtarna jag gillar och letat upp som på Spotify!



Vad ska jag göra?

När jag äntligen får det jag vill och är överlycklig är det alltid något som är fel. Idag red jag Izor (själv) och det gick väl sådär.. Han var svettig och flåsade redan när jag tog in honom från hagen, han kunde verkligen inte stå still i stallet och han var typ helt galen. När jag fått på honom alla saker red jag iväg, pigg som ett jävla svin var han och skulle stanna till hos mig också så mamma och pappa fick se honom men nej, han skulle INTE så still. Han skulle gå, om jag ville stanna så kasta han med benen och till och med reste sig lite. Iväg som fan och jag började jobba honom på grusvägen och han lugnade ner sig och koncentrerade sig, fick honom att trava ordentligt men efter det blev han som galen, reste sig, ville springa iväg, kastade sig överallt men jag hade kontroll men fyfan vad arg jag var på honom. Ägaren hade sagt att han var snäll att rida ut på, jovisst, snäll är han men vafan han reste sig och kunde fan blivit påkörd av bilar. Red förbi ston med föl och han började skrika och bli lite smått galen. Var tvungen att be pappa följa med mig till stallet för att få av honom alla saker, hade kunnat göra det själv men ville ändå ha honom med, för han var verkligen helt galen och svettig. Påväg till stallet kände jag att han gick ojämnt, och pappa sa samma sak, att han haltade på höger fram och inte gick rikigt som han skulle. Han kastade även med huvudet inne i stallet och ibland när jag red och det säger dom är ett tecken på att hästen har ont.. Kollade hans framben, högra benet var aningen lite lite större än det andra. Ska snacka med ägaren.. Men snacka om rent träningspass, ben, mage och armar fick fan jobba!

Är detta en vanlig hingst som inte blivit riden på senaste två månaderna eller en häst som har ont?

Lyckat

Blev ändrade planer så redan igår va jag och provred Izor :) Han var inte riden på två månader så han var väldigt stissig i stallet men jättesnäll och även att rida, dock var han hingstig (haha kanske för att han är hingst?) och han skrek rätt mycket när han såg snygga brudar haha. Ska nog dit imorgon och rida igen, tror jag ska rida ut en runda. Han kan inte trava och galoppera ordentligt så det får tränas, dock var han hälften halvblod och hälften varmblod. Tyckte han såg ut som ett halvblod! Fin fin var han. Pappa kommer säkert ta kort imorgon så då visar jag dom här! :)

The way to happiness

Nu i veckan ska jag åka och privrida den varmblodshingsten jag skrivit om. Izor heter han och är 10 år, han står 30 sekunders cykling från mig, alltså bara runt hörnet :D Han ser inte alls ut som ett typiskt varmblod på bilderna jag fått, men aldrig sett honom i verkligheten dock. Men jag tror detta kommer bli skitbra, och jag är så jäkla glad om jag ska börja rida honom! Saknat hästarna och ridningen så jäkla mycket och längtat efter att få rida en häst i närheten så snacka om lycka! 





Segling hela dagen

Idag gick jag och Marcus upp klockan nio för att vi skulle köra hem till honom och sen ta vårt pick och pack plus Marcus päron och syster med kille, för att segla! Vi körde till Ringsjön, som är Skånes näst största sjö, haha jättecoolt.. Var riktigt mysigt men jag var rätt nervös när riktiga vindpustar kom och båten nästan la sig på sidan, dock är det ingen stor segelbåt men vill inte direkt ramla i vattnet!
Nu sitter jag hemma och här är kaos, mamma och pappa har köpt nya möbler idag, soffa, tv-bänk, soffbord, matta, lampor, ja you name it så dom håller på och röjer!
Ska dock snart göra jobbemackor och sen duscha, men fyfan jag pallar inte.. Och bara tanken på att man ska jobba imorgon gör mig så trött.. Fem dagar tills helg.. Nä, ska inte vara negativ, ska vara glad att jag har ett tillfälligt jobb iaf! 

Foto från google på Ringsjön


Varmblodshingst?

För er som kanske inte vet så har jag ridit till och från hela livet och nu ska jag kanake provrida en varmblodshingst som står här i Döshult, dock är jag inte ett jättefan av travare, men en del är faktiskt jättefina och ser mer ut som halvblod och är fina att rida, så varför inte testa? Perfekt att hästen står här för det första, och för det andra kan man nog lära sig en del. Återstår att se! Sen ska jag också provrida en islandshäst som står på Kullaberg (några kilometer från mig) men är heller inte ett jättefan av islänningar, men som sagt så är det bara att prova och se om man trivs :)

På bilden är alla hästar varmblod och det syns verkligen inte! I rätt händer kan dom bli riktigt fina så man ska inte dra alla varmblod över en kam!


Var på 20 års fest igår föresten! Kalle fyllde år så han hade fete fest i en svincool vinkällare i Helsingborg. Kom typ över 40 pers och vi hade riktigt roligt där, sen blev det Hampan och vi skulle till Tivoli senare men det gjorde vi aldrig för att det var så sent så var inte lönt att betala och vara där i en timme. Roligt som fan hade jag iaf!


Ta mig tillbaka!




Hej..

.. jag heter Malin och jag är nog inte helt normal :) eller?


Cykel för 7 personer!

Hittade precis en riktigt cool cykel för 7 personer, något coolare än tandemcyklen haha! Ingen billig cykel precis, utan kostar närmare 100.000 kr, dock finns det bara två i Sverige. Lätt att jag hade velat ha denna men dock inget jag hade köpt om jag hade haft 100.000 kr.. Haha men tänk dom som man cyklar förbi, deras miner! Fyfan vad roligt det skulle varit!



Kallt..

Fyfan vad jag har frysit på jobbet idag, är typ 10 till max 15 grader där inne, men vi har ju såklart underställ och sånt men på en plats så drog det kallt som fan så jag typ skaka.. Går inte att tänka sig när det är 32 grader ute, haha.. På rasterna när man sitter ute så kan man kalla att det är varmt med alla kläder man har på sig!
Dagen gick iaf rätt fort, efter jobbet körde jag och mamma ner till körskolan (Peter Lindell) och skrev in mig och köpte ett startpaket med 5 körlektioner, böcket och teori. Så ska snart börja! Då jävlar haha!

Snart ska jag också klippa & färga håret och sen sätta i extentions! Fick det av min syster, bror & hans tjej på studenten. Skitkul ska det bli :D 

Sist jag hade exstentions, synd bara bilden inte är i färg men bilden är gammal.


Hemkommen från Varberg

Ser att jag inte uppdaterat på ett tag nu.. Märkte nu innan när jag satte mig vid datan att jag var inne på blogg.se och hade skrivit ett helt inlägg i fredes men aldrig la upp det för att jag väntade på en bild som skulle laddas upp, så jag gick sålänge.. Och sen tydligen glömde bort det helt.
Aja, i fredes blev det hampan, skulle bara sitt och mysa och inte dricka speciellt mycket men vad händer när man säger så? Jo man blir full haha.. Igår var jag lite bakis och vaknade upp hemma hos Marcus! Vi körde sen hem till mig och jag la mig ute i solen ett tag! Senare på kvällen spelade jag, Marcus & mamma badminton haha! Var faktiskt riktigt roligt.
Idag har vi varit uppe i Varberg hos mina kusiner för min mormor & morfar varit gifta i 50 år men firades idag med mycket mat, sjukt jävla varmt och massa mys!

Jobb imorgon, blöö..

Jobb jobb jobb..

Idag klockan 7 vaknade jag av att Marcus säger: Malin, det är din mamma i telefon! Och trycker telefonen rätt i huet på mig.
Öh..? Jaha tänkte jag, helt yrvaken. Då säger hon att jag måste komma in och jobba.. NU! Trött som ett jävla svin som jag var och bara sovit 4 timmar utbrast jag bara ett ''neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jag orkar inte..'' Men mamma kom och hämta mig vid halv 9 så jag hade inget större val. Ska jobba imorgon och på fredag med + 6 veckor framåt. PENGAR till resa alltså! Bara det jag tänker och som får mig att orka gå upp på morgonen! Men om två veckor så har min mamma semester och då får jag köra MOPPE till jobb, fyfan. Då vill man ju bara dö. Jävla jag som inte kommit igång med körskola. Måste göra det snart, typ.. NU!

För er som inte vet så jobbar jag på Köttcentralen i Helsingborg (Berga) och där vakuumpackar man kött, och inget slakteri som många verkar tro. På bilden är exempel på vad vi packar!



Life is a bitch!

Jag önskar att man kunde skruva tillbaka tiden..


Usch, fy & fan

Fyfan, nu mår jag riktigt riktigt dåligt och har så mycket ångest.. Har gått upp lite över 2 kilo och jag känner mig så jävla äcklig och tjock. Ångrar allt jag stoppat i mig den senaste månaden men nu jävlar är det slut på skiten! Ska börja powerwalka som jag gjorde innan och inte stoppa en godisbit i truten! Nu har jag bestämt mig, vill fan inte se ut som en padda så jag ska fan kämpa!

Och VAFAN, när jag precis googla på tjock så kom dessa bilder upp:

Ursäkta, skulle hon vara tjock? Stog ett inlägg om henne att hon är för tjock.. Om hon är tjock vad lider jag då av? Fetma?! Nej, världen är helt sjuk.


Rubrik..

Att rubriker ska vara så svåra att komma på.. huh

Igår satt jag knappt vid datan så orkade inte uppdatera, men idag har jag och Marcus varit hemma hos min bror och Isabelle (hans tjej) och ätit! Riktigt mysigt att sitta ute och äta gott.

Fyfan vad varmt det är, lökar fan sönder varje dag haha.. Meb ska inte klaga. Och föresten ska jag inte börja jobba förräns nästan måndag. Skönt faktiskt, kan jag njuta en vecka till av sol!


Solnedgång

Idag kom mina två kusiner Sarah och Sofie ner från Varberg. Vi var hemma hos oss och åt och alla var här, alltså mamma, pappa, syster + Neo, bror + flickvän, Sarah, Sofie, jag + Marcus, men såklart fattades vår älskade Jocke.. Men jag tror han var här ändå! 

När mina kusiner åkt för att sova hos min syster så åkte jag och älskling ner till stranden (vid 21:30) och gick där tills solen gick ner! Var riktigt härligt och såklart tog vi bilder, haha..
(Dock inga speciellt seriösa bilder)

Står och ser allmänt tjock ut


Springer och ska göra glädjeskutt..


Det gick ju mindre bra.. Är inte så graciös av mig haha


Står och tittar på något, mina skor kanske?


Till sist en pussbild



Rädd för framtiden..

Usch, när jag tänker på framtiden vill jag bara försvinna. Ska börja jobba på måndag på min mammas jobb som jag jobbat på i nu två somrar men fan, jag har ingen lust eller ork. Hur ska jag kunna orka att jobba hela livet? Hur lätt är det att hitta ett jobb man tycker är roligt och slippa tänka ''nej, inte jobb nu igen..''. Det ända jag vill göra nu är att jobba ihop pengar och sen försvinna från Sverige i några månader och bara komma bort! Slippa tänka på framtiden och leva i nuet. 

Körkortet ska ju också tas.. Det får jag göra under tiden jag jobbar och hur kul kommer det bli? Nä usch.. Vill bara komma bort nu..

Love cats

Måste visa tre underbara bilder på två av våra katter!

Gismo



Tussi


Tussi & Gismo pussas


We all love cats!

RSS 2.0