klump i magen

imorgon ska jag ringa en sjuksköterska (för jag vägrar gå till den husläkaren jag går till nu) och be om att få gå till en öronspecialist. för jag har väldiga problem med mitt vänsteröra, bland annat lätt tinnitus (som jag dock inte störs av) men det jag mest vill kolla är vad som är fel på mitt öra och varför det skorrar och låter fruktansvärt konstigt när jag hör höga ljud, pratar högt eller när jag jäspar. för det är extremt jobbigt och gör till och med ont i örat vid höga ljud, tex som hög musik så hör jag bara ett ständigt skorrande i vänster öra som inte är så skönt. är också jättekänslig med vardagliga ljud som porslinsskaller och liknande ljud. 
detta är inte normalt och har bara blivit värre (haft detta i många år) och det är nu jag börjar tycka det är extremt jobbigt. jag är rädd för att det inte finns någonting att göra, att jag kommer få leva med detta i resten av mitt liv. för just nu vill jag inte ut och festa, eller utsättas för höga ljud. dock kan jag ha öronproppar men hur kul är det att inte höra någon? kanske finns öronproppar som dämpar ljud men som man också hör lägre ljud tex när folk pratar.
vi får väl se..


Kommentarer
Postat av: Isabel

Visst är det coola flughuvor? :) Men man betalar ju inte vad som helst för dom. Hittade en sida när jag Googlade och den var från USA och har inget intresse av att köpa från utlandet.. känns osäkert för har aldrig gjort det förut. :/ :)



Tråkigt med örat! Jag hade ofta öroninflammation när jag var liten. Aj aj! :/ Hoppas det löser sig!!

2011-05-17 @ 19:50:29
URL: http://cizma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0