Hachiko

Jag och Marcus såg filmen Hachiko för någon dag sen och fyfan va vi storbölade! Aldrig bölat så mycket till en film, eller jo bölade rätt mycket när hunden i I am legend dog..
Filmen handlar om en akitahund som skickas från Japan till USA som sedan springer vilse på tågstationen dit han kommit! Då träffar han en man som tar hand om honom och dom blir verkligen bästa vänner. Varje dag mannen ska ta tåget till jobbet så följer Hachi (som hundem heter i filmen) honom till tåget och sen när mannen kommer hem igen sitter Hachi på tågstationen och väntar på honom! Det hemska är att mannen (husse) dör, och det fattar ju inte lilla Hachi så han gör som vanligt, går till tågstationen och väntar på honom. Men husse kommer ju aldrig att komma. När mannens dotter sedan tar hand om Hachi så rymmer han iväg till tågstationen och väntar och väntar.. Det slutar med att Hachi får leva ute i det fria och han går till tågstationen varje dag och väntar, i 10 år..
Det värsta med filmen är att den är verklighetsbaserad! Läs den riktiga historian på http://sv.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D eller se filmen!

Första bilden är hunden Hachi från filmen och bild två är på den riktiga hunden Hachiko!

Kommentarer
Postat av: Laila

ÅH GUD :( den har jag hört om men aldrig vågat se för jag är rädd att jag kommer gå runt och tänka på den i veckor efteråt och deppa. vad händer sen??? :(

2010-10-07 @ 16:42:42
URL: http://lajzz.blogg.se/
Postat av: Malin

i filmen så dör hunden gammal på tågstationen väntande på son husse i snön :( fattar inte att det har hänt på riktigt, tänk så olycklig den hunden var hela livet :(

2010-10-07 @ 17:18:18
Postat av: Laila

åhh :( ja fan vad hemskt. så trogen hund. vill se den men vågar inte !!!!!

2010-10-07 @ 21:31:51
URL: http://lajzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0